Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 вересня 2017, 10:10

Порошенко розповів, що ВВП зростає шість кварталів поспіль. Відео

Економіка України зростає вже шість кварталів поспіль, після 14 кварталів падіння.

Порошенко похвалився, що ВВП зростає шість кварталів поспіль
Фото: 24tv.ua

Про це заявив президент України Петро Порошенко в своєму відеозверненні на відкритті Українського фінансового форуму в Одесі, передає кореспондент «Мінфіну».

«ВВП зростає вже шість кварталів поспіль після чотирнадцяти кварталів падіння. Упевненості в тому, що економісти не помиляються в позитивних прогнозах, додають і ті сигнали, які ми отримуємо з бізнес-середовища. Опитування керівників підприємств, який щоквартально проводить НБУ, фіксують зростання оптимістичних очікувань — як з розвитку макроекономічної ситуації, так і щодо фінансового стану самих підприємств», — сказав він.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що ВВП України в першому кварталі 2017 року річному вираженні зріс на 2,5% в порівнянні з першим кварталом минулого року.

Коментарі - 3

+
+55
Борис Будяк
Борис Будяк
21 вересня 2017, 10:25
#
Это мне напоминает, как в магазине делают 300% накрутки, а потом 50% скидки…
+
+2
65679299
65679299
21 вересня 2017, 15:31
#
Идеальная метафора!+
+
+15
Astute
Astute
21 вересня 2017, 20:53
#
Лучше бы он поведал честно хоть один раз в своей жизни о том, как гривон обвалил, как никто до него, как обложил жлобскими налогами пассивные доходы, в том числе и как обвалил ставки по депозитам, не сильно то и делая доступными кредиты, как ограбил людей своим банкопадом, как ускорил до небес инфляцию, как добивает людей ценами в магазинах, как люди бегут из страны заграницу, чтобы прокормить своих близких. Подлинный лидер народа, выбран для того, чтобы делать жизнь нации лучше и легче, а Этот, что выше на фото с нолём на пальцах, делает для народа такой же ноль.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися