Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2017, 16:46

Стандарти заробітку на коливанні валют від Weltrade

Багато щасливчики воліють займатися торгівлею на біржі виключно тому, що ця діяльність не прив'язує до певного місця проживання і має стабільний і дуже значний дохід. Форекс — це міжнародний валютний ринок, на якому присутні практично всі Центральні банки країн світу, найбільші комерційні банки, брокерські компанії та приватні інвестори або так звані спекулянти, завдання яких купити дешевше і продати дорожче.

Напевно і Ви не раз ставали учасником ринку Форекс, купуючи і продаючи валюту в обмінних пунктах. Так ось, спекулянти або так звані трейдери, роблять практично те ж саме: в потрібний момент вони купують долар дешевше, а потім продають його дорожче. Правда, щоб тут заробити, інтуїції і везіння замало, тому ми поспішаємо поділитися з вами безцінним досвідом, який принесе вам прибуток в цьому напрямку.

За 11 років було багато — кризи, девальвація валют, скачки нафти, корпорації розорялися і виникали… Але Weltrade з клієнтами не просто заробляли, а й нарощували клієнтську базу, презентували себе в нових країнах, відкривали свої представництва. Брокерська компанія повинна мати «живу ліцензію» — дозвіл діяльності, що говорить про прозорість і легітимність. Даних документів у Weltrade декілька — ліцензії, видані в Білорусії і Белізі.

Зараз Weltrade це:

● Більше 100 000 трейдерів, що знаходяться у 18 країнах світу;

● Офіційні представництва у 8 країнах;

● Регіональні партнери з Європи, Азії, Африки і Латинської Америки;

● Компанія, яка має міжнародні нагороди — визнання якості роботи.

Сьогодні Weltrade — це «екосистема», де досвідчені трейдери допомагають новачкам через торгові сигнали міжнародного сервісу MQL5 і заробляють на цьому. Весь функціонал вже «вшитий» в процес торгівлі та автоматизований. Це набагато краще, ніж, наприклад, ПАММ-рахунки, де, по суті, відбувається те ж саме, тільки ви змушені «ділитися» 30-50% від свого прибутку.

Крім цього, привілеями для клієнта є:

● Виведення коштів за 30 хвилин 24/7;

● Відсутність реквот і якісне виконання угод;

● Низькі фіксовані спреди, завдяки постачальникам ліквідності;

Давайте будемо відверті, Ви тут для того, щоб заробити. Як це зробити? А якщо конкретніше — звернемося до нашого клієнта з Одеси. Він так само починав працювати з $1000, і спокійно заробляв по $30- $50, поки ми не підказали йому, як він може заробляти більше, продаючи торгові сигнали і набираючи собі передплатників. Арифметика дуже проста:

$ 23 коштує передплата на торговий сигнал, який він веде. У нього 477 передплатників, з чого виходить — 477 * $23 = $10971 в місяць. Погодьтеся, це абсолютно прийнятний для кожного дохід, а він ще й стабільний.

Трейдинг на Форекс — це заробіток на коливанні різних фінансових активів, таких як — долари, євро, нафта, золото… Можна торгувати самостійно, а можна вибрати успішного трейдера зі стабільним щомісячним приростом, вибір за вами!

Відкрийте рахунок на Форекс і отримаєте купон на $40 для підписки на сигнали.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися