Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2017, 14:21

ФГВФО: «Зв’язки» не допоможуть придбати активи банків за заниженою ціною

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб закликає усіх потенційних покупців активів банків, що ліквідуються, скептично сприймати обіцянки «посприяти у придбанні лотів за заниженою вартістю».

ФГВФО:
Фото: minfin.com.ua

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

«За нинішньої системи реалізації активів, коли усі лоти реалізуються через ProZorro.Продажі, подібні завіряння є не більше ніж недобросовісною рекламою послуг», — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Фонді, сьогодні акредитовано понад 40 торгівельних майданчиків, підключених до центральної бази даних ProZorro.Продажі.

«Зважаючи на це, ряд із торгівельних майданчиків вдаються до відверто недобросовісної реклами. Так, на адресу Фонду надходять повідомлення від потенційних учасників аукціонів, яким представники деяких організаторів торгів обіцяють посприяти у заниженні ціни продажу лоту та/або гарантувати відсутність конкурентів на торгах. При цьому, гарантією успіху має стати той факт, що вони, начебто, є колишніми співробітниками Фонду гарантування і мають „потрібні зв’язки“»,- пояснили у ФГВФО.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб закликає усіх потенційних покупців активів банків, що ліквідуються, скептично сприймати подібні обіцянки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися