Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 вересня 2017, 18:41

Sky Bank відкрив нове флагманське відділення в Харкові на вул. Римарська 10

12 вересня Sky Bank відкрив нове флагманське відділення в Харкові на вул. Римарська 10 в рамках нової концепції роботи на ринку. Ми підлаштовуємось під ваш ритм життя і обслуговуємо фізичних осіб і представників бізнесу без перерви на обід. Відділення Sky Bank розташоване в центральній частині міста зі зручною транспортною розв'язкою.

Завдяки ефективному зонуванню простору, а також системі електронної черги, наші клієнти обслуговуються вдвічі швидше і з максимальним комфортом.

«Мета Sky Bank — кардинально змінити уявлення українців про те, якими мають бути банківські продукти і сервіс. Нове флагманське відділення в Харкові спроектовано таким чином, щоб вирішувати фінансові питання клієнтів максимально швидко і якісно, навіть в найскладніших ситуаціях, — розповідає Костянтин Сєрьогін, Голова Правління Sky Bank. Незмінними залишаються надійність банку, яку ми доводимо своєю щоденною роботою вже понад 26 років, а також індивідуальний підхід, якого часто не вистачає клієнтам. Цієї осені ми також плануємо відкрити нове відділення Sky Bank в Києві».

На більш ніж 250 кадратних метрах нового відділення Sky Bank в Харкові розмістилися:

  • Зона reception. Адміністратор зустрічає гостей безпосередньо біля входу і готовий надати коротку первинну консультацію і допомогу.
  • Зона самообслуговування. Тут розташовані унікальний для українського ринку VTM електронне «міні-відділення майбутнього», а також електронний касир, який забезпечує максимально комфортне отримання грошових коштів.
  • Зона обслуговування бізнес-клієнтів. Тут укладають договори на відкриття поточних та депозитних рахунків, на депозитарні послуги, оформляють зарплатно-картковий проект, а також підключення до системи Клієнт-Банк.
  • Зона обслуговування фізичних осіб. Тут оформляють карткові продукти, депозитні рахунки, укладають договори на оренду банківських сейфів, а також на депозитарні послуги.
  • Дві каси, в тому числі, для валютообмінних операцій.
  • Комфортна зона очікування з м'якими меблями і столиками.

Нагадаємо, в кінці 2016 р казахстанський інвестор Аріф Бабаєв викупив Регіон-Банк -банк з 26-річною історією роботи на українському ринку, перейменувавши його в Sky Bank і зробивши акцент у розвитку на IT-інновації та надійність. Після чого, Sky Bank збільшив статутний капітал більш ніж на 60% до рівня 200,1 млн грн і першим в Україні став членом міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech.

Sky Bank — український банк з міжнародним капіталом, правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, заснованого в 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій.

Коментарі - 2

+
0
Luckymen
Luckymen
15 вересня 2017, 9:05
#
В первые услышал о таком банке, а оказывается он уже 26 лет существует
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 вересня 2017, 9:28
#
Отделение конечно сделано красиво в нежном стиле, супер.

Но все белое имеет свойство быстро пачкаться и затираться, потому надеюсь уборка будет на высшем уровне.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися