Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 вересня 2017, 20:00

Найголовніше за четвер: відтік депозитів в регіонах і облікова ставка НБУ

НБУ постійно підкреслює, про очищення банківського сектора та його позитивних результатах. Мовляв, банківський сектор став більш прозорим, фінустанови — більш надійними.

Тому українці знову їм довіряють та повертають на рахунки свої кошти. «Мінфін» вирішив подивитися, чи це так.

Капіталізація Bitcoin обвалилася на $18,5 млрд

Біткойн значно подешевшав в середу після різких висловлювань глави JPMorgan Chase Джеймса Даймона, який назвав криптовалюту «шахрайством», падіння капіталізації криптовалюти досягло $18,5 млрд.

Олег Чурій: Гривня не буде девальвувати восени

Національний банк в черговий раз не став міняти облікову ставку. Ось уже майже 4 місяць вона залишається на рівні 12,5%. На традиційному брифінгу заступник глави НБУ Олег Чурій назвав основну причину такого рішення: інфляція перевищила цільові показники. Але все це тимчасові труднощі, — вважають в Нацбанку. Зростання цін повернеться до цільових показників вже в другому кварталі 2018 року.

Ефект від безвізу. Поки що «нуль»

11 вересня виповнилося 3 місяці, як Україна живе в безвізовому режимі. Які висновки можна зробити за першими результатами його дії, в своєму блозі на НЧ написала голова підкомітету щодо питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Верховної Ради Анна Романова. «Мінфин» публікує скорочений текст колонки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися