Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2017, 11:57

НКЦПФР змінила умови видачі ліцензії

З 8 вересня вступили в силу зміни до умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку.

НКЦПФР змінила умови видачі ліцензії
Фото: vaku.com.ua

Про це йдеться в повідомленні Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР).

Як повідомляється, комісія удосконалила вимоги до ділової репутації заявника, осіб — власників з істотною участю у заявника та усіх юросіб, через які буде здійснюватися опосередкований контроль над заявником.

А також осіб, які здійснюють повноваження одноосібного виконавчого органу (або призначення голови або члена колегіального виконавчого органу), та/або осіб, які здійснюють повноваження голови (членів) наглядової ради.

Крім того, внесено зміни до розкриття структури власності заявника (прямих власників і власників з істотною участю в структурі власності заявника).

Комісія встановила вимоги до фінансової стійкості і можливості особи в майбутньому надавати додаткову фінансову підтримку професійному учаснику фондового ринку.

Також, збільшено до двох років термін, за який заявник може отримати нову ліцензію після анулювання раніше виданої ліцензії за відповідною санкцією.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися