Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2017, 12:51

СГ «ТАС» виплатила 370 тис грн за договором КАСКО

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС», перерахувавши в якості страхового відшкодування 370 тис грн власникові вантажного автомобіля MAN, який було пошкоджено в ДТП, що сталася на Одещині.

Водій застрахованого автомобіля вчасно не зорієнтувався на дорозі, внаслідок чого допустив зіткнення з транспортним засобом, що рухався попереду. В результаті аварії було серйозно пошкоджено передню частину вантажівки.

За оцінкою експертів, відновлювальний ремонт машини обійдеться в 370 тис грн. Саме цю суму Страхова група «ТАС» оперативно виплатила в якості страхового відшкодування, мінімізувавши таким чином негативні наслідки страхової події для свого клієнта. Вантажівку було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, лінійка СГ «ТАС» включає в себе безліч страхових продуктів, зокрема, з автострахування, що передбачають всебічний страховий захист транспортного засобу та водія на дорозі. Серед найпопулярніших в українських автомобілістів страхових продуктів – договір «ЄвроКАСКО 5 зірок», в рамках якого кожен автовласник може самостійно обрати для себе ступінь необхідного саме йому страхового захисту, «Правильне КАСКО» та «Зелений коридор».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися