Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2017, 9:17

Товарообіг між Україною та Францією зріс до $1,1 млрд

За результатами першого півріччя 2017 року загальний товарообіг між Україною та Францією зріс на 15,2% та досяг 1,1 млрд доларів.

Товарообіг між Україною та Францією зріс до $1,1 млрд
Фото: kmu.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Як наголошується, основними статтями українського експорту до Франції є: жири та олії тваринного або рослинного походження, насіння та плоди олійних рослин, залишки і відходи харчової промисловості, одяг та текстиль.

«Основу французького товарного імпорту до України складають: мінеральні палива, хімічна продукція, засоби наземного транспорту (крім залізничного), фармацевтичні товари, ядерні реактори, котли та машини», — йдеться у повідомленні.

У повідомленні також зазначається, що за обсягом прямих іноземних інвестицій, залучених в економіку України, Франція посідає восьме місце серед інших країн з показником у 1,3 млрд доларів.

«Це 3,4% від загального обсягу інвестицій, залучених в економіку нашої держави на звітну дату. З початку року обсяг французьких інвестицій в українську економіку збільшився на 3,1%», — повідомляє прес-служба.

«Французький капітал працює в таких сферах, як: фінансова та страхова діяльність, оптова та роздрібна торгівля, промисловість», — йдеться у повідомленні.

Коментарі - 1

+
0
Алексей Хрипков
Алексей Хрипков
12 вересня 2017, 12:55
#
Я пониаю, что это не то, чем кажется, но не могу удержаться:
А есть данные сколько ядерных реакторов импортировали? (=
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися