Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2017, 17:30

Преміум-центр нового формату відкрив Райффайзен Банк Аваль у Києві

Райффайзен Банк Аваль відкрив Преміум-центр «Протасів» у Києві для клієнтів, які працюють у великих компаніях та надають свої послуги як фізичні особи — підприємці.

Розуміючи потреби таких клієнтів, банк запропонував їм нову, нестандартну модель обслуговування — вона об’єднує в собі можливість отримувати у одного персонального менеджера необхідний перелік послуг і для підприємця, і для фізичної особи.

«Ми відкриваємо відділення нового зразка, успіх роботи якого базується на вірі в Україну, нових технологіях та наявності технологічно підготовленого персоналу, — зазначив на урочистому відкритті Володимир Лавренчук, голова правління банку. — Ми в Райффайзен Банку Аваль плануємо багато чого зробити, щоб стати креативною складовою української економіки, і в центрі нашого успіху — наш персонал, менеджери фронт-офісу та касири, які безпосередньо працюють із клієнтами».

Для комфортного обслуговування Райффайзен Банк Аваль пропонує кожному клієнту нового преміум-центру послуги персонального менеджера, попередній запис та сучасні канали комунікацій для оперативного спілкування з банком.

«Це — унікальне для українського ринку відділення зі спеціально підготовленими фахівцями. Тут клієнт зможе в одного персонального менеджера отримати необхідні послуги і як підприємець, і як приватна особа, — розповів Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. — Наше нове відділення — один із кроків на шляху змін у нашому банку. Кожні 3-4 місяці ви будете очевидцями того, як ми змінюємося і стаємо все більше клієнторієнтованим банком».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися