Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 червня 2017, 11:10

Повідомлення про запрошення на міжнародний публічний конкурс — придбання SLOVAKIA STEEL MILLS

Slovenska spravcovska a restrukturalizacna («Опікун банкрутства») як керуючий банкрутством SLOVAKIA STEEL MILLS, офіc якого зареєстрований за адресою Priemyselna 720, 072 22 Strazske, Словацька Республіка (надалі «SSM»), оголошує відкритим пошук претендентів на міжнародний відкритий конкурс з придбання частини SSM ( «Тендер» – ред.).

Об’єкт SSM розташований у Східній Словаччині, регіоні зі сталою хімічноїю і сталеливарною культурою, яку підтримує розвинена дорожня та залізнична інфраструктура і кваліфікована робоча сила. Загальний обсяг інвестицій в SSM становив понад 220 мільйонів євро.

SSM був розроблений як міні-завод вищого рівня з найсучаснішими технологіями і річною виробничою потужністю 600 000 тон (сталеві заготовки / довга сталева продукція). Ключовим постачальником цієї технології була група SMS в Німеччині, одна з найзначніших і найвідоміших гравців в світі. Вся сталеливарна і сталепрокатного техніка була законсервована, коли почався процес неплатоспроможності.

Предметами продажу є: (i) ключове обладнання, (ii) будівлі, (iii) інші операційні активи, пов’язані з виробництвом міні-заводу і прокатних станів. Умови, терміни і рекомендації для участі в Конкурсі описані в вимогах, обов’язкових до виконання (the «Binding Conditions»). Вимоги, обов’язкові до виконання, інші відповідні документи і будь-яка додаткова інформація доступні на сторінці http://ssm.ssr.sk..

Будь-які додаткові запитання або запити, пов’язані з участю в Конкурсі, можете надсилати на ssm@ssr.sk.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися