Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 червня 2017, 15:04

Райффайзен Банк Аваль пропонує новий пакет «Активний» для приватних клієнтів

Райффайзен Банк Аваль пропонує приватним клієнтам відкривати та користуватися новим пакетом послуг «Активний» з можливістю безкоштовного обслуговування та випуском преміальних безконтактних платіжних карток Visa Gold payWave та Mastercard Gold contactless.

Пакет послуг «Активний» включає в себе спеціальні пропозиції, сервіси та кредитні програми банку. Плата за користування пакетом становить 0 грн, якщо за місяць здійснено 10 платежів.

Основні переваги пакету:

  • Комунальні платежі без комісій. Оплата комунальних послуг на сайті portmone.com карткою Visa Gold або Mastercard Gold без комісії та абонентської плати (для зареєстрованих користувачів).
  • Безкоштовне зарахування. Перекази коштів на картки Visa Gold і Mastercard Gold із картки будь-якого банку на сайті банку та на сайті portmone.com (від 300 грн). Готівкове та безготівкове поповнення рахунку.
  • Зручний Інтернет-банкінг «Райффайзен Онлайн» (у т.ч. користування Мобільним додатком). Платежі без комісій фізичним та юридичним особам (за реквізитами) та контроль стану своїх рахунків в «Райффайзен Онлайн».
  • Безпечні розрахунки в Інтернеті. Безпечні розрахунки в Інтернеті завдяки 3D-Secure – додатковому захисту платежів.
  • Додатковий прибуток. Процентна ставка за вкладом «Універсальний» – 10% річних у гривні. Поповнення та зняття коштів – без обмежень.

Пакет послуг «Активний» – для клієнтів, які цінують комфорт, зручність та фінансову свободу.

Відкривайте пакет «Активний» від Райффайзен Банку Аваль: платіть карткою, а не за картку!

Замовлення картки на сайті

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, у відділення Райффайзен Банку Аваль або до Інформаційного центру за номерами: 0 800 500 500, (044) 490 88 88 (у м. Київ) або 521 з мобільного (для абонентів Vodafone).

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
2 червня 2017, 15:53
#
А ещё недавно сотрудники банка Аваль на этом форуме с пеной у рта доказывали, что бесплатный сыр только в мышеловке, а банки их предоставляющие обманывают клиентов скрытыми комиссиями — конечно это всё было исключительно по поводу бесплатности Приватовских сервисов.

Авалевские бесплатные услуги и сервисы — конечно кардинально отличаются от бесплатных предложений других украинских банков.

Похоже банку катастрофически не хватает клиентов — раз пошла такая волна.

Поживём-увидим…

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися