Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2017, 11:26

Кредобанк представляє оновлені пропозиції з готівкового кредитування

З квітня Кредобанк пропонує своїм клієнтам оновлену лінійку пропозицій з готівкового кредитування та рефінансування виданих раніше споживчих кредитів. Особливостями нової пропозиції є удвічі збільшена максимальна сума кредиту – 200 тисяч гривень.

Згідно з оновленими умовами, клієнти можуть отримати кредит на будь-які потреби на суму до 200 тисяч гривень на строк до 60 місяців. Для отримання кредиту достатньо надати паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, а при отриманні кредиту понад 20 тисяч гривень – довідку про доходи за останні 6 місяців

Оновлена пропозиція з рефінансування виданих раніше споживчих кредитів дозволяє клієнтам суттєво зекономити на щомісячному платежу. Рефінансувати можна всі види споживчих кредитів, включаючи товарні кредити, заставні кредити та заборгованість за кредитними картами. Для оформлення рефінансування необхідно подати до банку довідку про доходи (при отриманні кредиту понад 20 тисяч гривень) та кредитні угоди або довідки про стан заборгованості за кредитами, що підлягають рефінансуванню.

«Оновлені пропозиції з готівкового кредитування допоможуть українцям здійснити свої плани, а також істотно заощадити на вже відкритих кредитах. Ми збільшили граничну суму можливого кредиту вдвічі, запровадили вигідні відсотки та запропонували спеціальні умови для наших лояльних клієнтів – говорить директор Департаменту споживчого кредитування Кредобанку Сергій Кірюхін. – Основними перевагами споживчих кредитів від Кредобанку залишаються відсутність вимог щодо страхування життя, фіксовані щомісячні платежі, які дозволяють планувати родинний бюджет, а також відсутність комісій за дострокове погашення».

З детальними умовами пропозицій кредитів готівкою від Кредобанку можна ознайомитись тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися