Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 грудня 2016, 10:54

ПРОСТО-страхування виплатила більше 320,5 тис. гривень двом власникам автомобілів, що були пошкоджені внаслідок ДТП

Страхова компанія «ПРОСТО-страхування», один з лідерів страхового ринку України, виплатила більше 320,5 тис. гривень двом власникам автомобілів, що були пошкоджені внаслідок ДТП.

Автомобіль страхувальника постраждав у ДТП на трасі Київ-Одеса в результаті зіткнення з іншим ТЗ на слизькій дорозі. Сума страхового відшкодування, що було направлена на СТО в рахунок оплати відновлення автомобіля, становила 146,5 тис. грн.

Другий автомобіль, VW Passat — отримав пошкодження внаслідок ДТП, в якому прийняли участь 4 автомобілі: два з них послідовно врізалися в автомобіль клієнта ззаду, та внаслідок зіткнення, Passat зіштовхнувся з ТЗ, що знаходилось перед ним.

На щастя, автомобіль VW був застрахований за договором Каско, що покриває ризики ДТП, пожежі, викрадення (крадіжки), стихійного лиха, протиправних дії третіх осіб і т.д. Сума страхового відшкодування становила 174 тис. грн.

Характерною рисою обох страхових справ є те, що строк виплати з моменту отримання всіх документів не перевищив одного тижня та становив менше 14 днів з моменту ДТП.

Всього за 11 місяців 2016 року ПРОСТО-страхування виплатило своїм клієнтам 61,416 млн грн, з них по ОСЦПВ 25,602 млн грн та по Каско 25,524 млн грн.

Крім класичної програми страхування «Просто Каско Плюс», компанія пропонує поліс «Незаконне заволодіння» — страхування автомобіля лише на випадок угону або повної загибелі. Ця пропозиція – унікальна на українському ринку автострахування. Вартість поліса за такою програмою є значно нижчою порівняно із звичним договором.

Детальну інформацію щодо оформлення страхового поліса ви можете дізнатися за телефоном контакт-центру компанії (044) 206-28-85 або викликавши страхового агента.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися