Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 грудня 2016, 8:28

Просто-Страхование в пятерке лидеров рейтинга надежных страховых компаний Украины

«Просто-страхування» знову увійшло до п'ятірки лідерів рейтингу наднадійних страхових компаній України за версією щомісячного журналу «Личный счет».

У рейтинг наднадійності страхових компаній входять страховики з капіталом понад 100 млн грн та ті, що відповідають наступним критеріям: частка грошових коштів в активах перевищує 25%, рівень виплат знаходиться в межах 20%-80%, частка власного капіталу в страхових резервах перевищує 100%. Також враховується розмір страхових резервів, власного капіталу.

Журнал «Личный счет» підкреслив, що методика даного рейтингу абсолютно прозора — вся інформація використовується з відкритих джерел, що дозволяє виключити будь-які маніпуляції при визначенні переможців.

Також, за результатами діяльності компанії в 2016 році, відразу два національні рейтингові агентства — «Експерт-Рейтинг» та «Стандарт-Рейтинг» присвоїли АТ «Просто-страхування» рейтинг uaAA (дуже високий рівень фінансової стійкості в порівнянні з іншими страховими компаніями України). Третій рік поспіль АТ «Просто-страхування» очолило рейтинг «Фаворит успіху» в номінації «Страхова компанія», у рейтингу надійності страховиків журналу «Forbes» компанія посіла 4 місце за кількістю балів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися