Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2016, 11:45

Кредобанк обрано агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на 2016-2017 роки

Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Кредобанк вдруге обрано агентом Фонду для виплат гарантованих сум відшкодування вкладникам банків, що ліквідуються, у 2016-2017 роках.

При виборі банків-партнерів Фонд гарантування вкладів фізичних осіб керується низкою критеріїв, серед яких – виконання економічних нормативів та позитивні фінансові показники, можливість здійснення виплат у регіонах, повне виконання зобов’язань перед вкладниками та партнерами і здатність стабільно працювати у складних економічних умовах.

Обрання Кредобанку агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб є вагомим підтвердженням надійності та довіри до банку з боку держави, –  говорить директор департаменту роздрібних клієнтів Кредобанк Орися Юзвишин. – Кредобанк співпрацює з Фондом з 2015 року та за цей час зміг налагодити чіткий та комфортний процес виплат вкладникам неплатоспроможних банків».

За час співпраці з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб Кредобанк виплатив гарантовані суми відшкодування вкладникам 15 банків, які визнано неплатоспроможними. Гарантовані державою виплати через банк отримали понад 25 тисяч клієнтів, а загальна сума таких виплат перевищила 1,2 млрд грн.  

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися