Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 травня 2016, 16:29

Клієнт Кредобанку переміг в акції MasterCard та відвідає Каннський кінофестиваль

Львів’янин Тарас Бачинський, працівник ІТ-компанії та клієнт Кредобанку, переміг в акції  від MasterCard для держателів преміальних карт «Опинитися у світі великого кіно – безцінно» та отримав головний приз акції — поїздку на двох на щорічний Каннський кінофестиваль, яка відбудеться 19-21 травня. Він став вже другим клієнтом банку, що перемагає у аналогічній акції MasterCard.   

«Я досить часто користуюся платіжною картою у щоденних розрахунках, оскільки це зручно, комфортно та по-європейськи. Про акцію від MasterCard я навіть не знав, і перемога в ній стала такою несподіванкою, що я до останньої миті не вірив, що справді отримав приз.  Виявляється, користування картою – це не тільки зручність, а й шанс на удачу, – говорить переможець акції Тарас Бачинський. – Сподіваюся, що цей уїк-енд в Каннах стане незабутнім та казковим. Дякую Кредобанку та MasterCard за чудовий подарунок».  

Участь в акції «Опинитися у світі великого кіно – безцінно», що відбувалася з 1 березня до 20 квітня 2016 року, автоматично брали всі держателі преміальних карт українських банків (MasterCard Gold, Platinum, World або Word Elite). Для участі клієнтам було достатньо хоча б раз розрахуватися преміальною карткою в торгово-сервісній мережі або інтернеті у період акції. Поїздка до Канн включає авіапереліт за маршрутом Київ-Ніцца-Київ, трансфер з аеропорту, проживання у готелі, харчування, а також офіційну акредитацію на всі заходи Каннського кінофестивалю та Каннського кіноринку та участь у зірковому дефіле Червоною доріжкою фестивалю.

Нам особливо приємно, що в акції «Опинитися у світі великого кіно – безцінно» вже вдруге перемагає клієнт Кредобанку. Це – найкраще підтвердження того, що Кредобанк надає своїм клієнтам не лише найсучасніші платіжні карти та надійність європейського банку в обслуговуванні, а й реальний шанс потрапити на Червону доріжку Каннського кінофестивалю або ж отримати інші цінні та приємні подарунки. А шансів на подарунки є чимало – адже Кредобанк сьогодні чи не єдиний в Україні банк, який підключив до програми лояльності MasterCard Rewards всі платіжні карти для роздрібних клієнтів. Запрошуємо до нових перемог разом з MasterCard та Кредобанком, – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу Кредобанк Марцін Мазурек.

Клієнт Кредобанку вперше переміг в акції «Опинитися у світі великого кіно – безцінно» у травні 2016 року. Тоді Каннський кінофестиваль відвідала продукт-менеджер фармацевтичної компанії Світлана Сєрой.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися