Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 березня 2016, 12:10

«Кредобанк» пропонує спеціальні умови для рефінансування споживчих кредитів

«Кредобанк» розпочав продаж кредитного продукту «Рефінансування» для фізичних осіб, який дозволяє швидко і з мінімальним пакетом документів зменшити щомісячні платежі за вже відкритими кредитами або ж отримати додаткові кредитні кошти на суму до 100 тисяч гривень на привабливих умовах.   
Скористатися пропозицією може будь-який громадянин України віком від 21 до 75 років, який має діючі кредити в будь-якому українському банку. Для оформлення достатньо надати банку паспорт громадянина України, довідку про присвоєння індивідуального номера платника податків та кредитні договори. При оформленні кредиту від 20 до 100 тисяч гривень до пакету документів необхідно додати довідку про доходи за останні 3 місяці. Перевагою нового кредитного продукту є відсутність вимог щодо страхування життя і фіксований щомісячний платіж.   
«Пропозиція з рефінансування кредитів дасть змогу позичальникам зменшити щомісячний платіж за діючими кредитами, — говорить директор Департаменту споживчого кредитування ПАТ «Кредобанк» Сергій Кірюхін. – Основними перевагами нашого продукту є відсутність вимог щодо страхування життя, фіксовані щомісячні платежі та відсутність санкцій за дострокове погашення».
Споживче кредитування є окремим напрямком діяльності в структурі бізнесу «Кредобанку». Сьогодні банк пропонує роздрібним клієнтам кредити готівкою без забезпечення на суму до 20 тис. гривень без довідки про доходи та до 100 тис. гривень при наданні підтвердних документів про доходи за останні 3 місяці.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися