Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 лютого 2016, 12:16

«Кредобанк» увійшов до ТОП-3 рейтингу надійності українських банків за версією журналу «Гроші»

«Кредобанк» посів друге місце в рейтингу надійності найбільших та великих банків України, підготовленому журналом «Гроші» за підсумками діяльності банківського сектора у 2015 році.
При розрахунку рейтингу аналітики журналу використовували модернізовану методику, яка враховувала не лише фінансові показники діяльності банків, а й кінцевих бенефіціарів банку та їх погодження з Національним банком України, факти проведеної у 2015 році докапіталізації, а також середньозважені відсоткові ставки на вклади у гривнях та доларах США, наявність чи відсутність скарг на виплати, а також залучення чи незалучення рефінансування чи стабілізаційних кредитів НБУ протягом 2015 року. Щодо «Кредобанку» вирішальним чинником стали прозорість структури власності, проведена у вересні 2015 року докапіталізація на 330 млн. гривень, а також відсутність залучення рефінансування НБУ. 
 «Високе місце «Кредобанку» в рейтингу журналу «Гроші» є черговим підтвердженням високої надійності та успішної роботи банку протягом 2015 року, – розповідає  заступник Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Надійність банку забезпечена не лише належністю до потужної міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski, а й прибутковою діяльністю, яка триває вже другий рік, а також чітким виконанням всіх платежів та зобов’язань протягом більш ніж 25 років роботи на ринку» 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися