Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2015, 17:10

«Кредобанк» збільшив прибуток на 62%

У січні-вересні 2015 року «Кредобанк» отримав 120,3 млн. грн. чистого прибутку, що на 62% більше порівняно з аналогічним періодом 2014 року, коли банк отримав прибуток у розмірі понад 74,3 млн. грн.  
За перший квартал чистий прибуток «Кредобанку» склав 8,5 млн. грн., за другий квартал – 46,8 млн. грн. У третьому кварталі поточного року прибуток банку склав 65 млн. грн. 
Протягом січня-вересня 2015 року також спостерігалася позитивна динаміка всіх основних бізнес-показників банку. Зокрема, активи «Кредобанку» зросли на 35% — до 8 млрд. 146 млн. грн., кредити клієнтів – на 30% до 3 млрд. 926 млн. грн. Кошти фізичних осіб у банку зросли на 17% — до 2 млрд. 311,6 млн. грн., причому цей приріст відбувся на тлі відтоку приватних депозитів у банківській системі в цілому на 5%. Ще більш високими темпами зростали кошти юридичних осіб в «Кредобанку» — на 59% до 2 млрд. 372 млн. грн., що майже в 4 рази вище за відносний приріст корпоративних депозитів у банківській системі України з початку року. 
«Зростання чистого прибутку та основних бізнес-показників є реальним підтвердженням правильності обраної стратегії розвитку «Кредобанку», а також додатковим свідченням того, що у складній економічній ситуації клієнти довіряють насамперед банкам з європейським капіталом, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Сьогодні наш банк продовжує активно кредитувати бізнес та роздрібних клієнтів із дотриманням всіх необхідних параметрів якості портфеля, а також залучає на обслуговування все більше нових роздрібних та корпоративних клієнтів, значна частина яких до цього обслуговувалася у банках з місцевими власниками». 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися