Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 жовтня 2015, 14:41

«Кредобанк» увійшов до ТОП-10 найнадійніших українських банків за версією журналу «Новое время»

«Кредобанк» увійшов до десятки найнадійніших українських банків у рейтингу ТОП-20 за версією журналу «Новое время» та інвестиційної компанії Dragon Capital. Банк посів у рейтингу 10 місце із рейтинговим балом 16.
При визначенні рейтингу експерти взяли до уваги такі показники, як достатність капіталу банку, ліквідність, наявність підтримки акціонерів та стійкість фондування, а також ефективність діяльності, якісні показники (прозорість діяльності, збалансованість ризик-менеджменту та репутація) та довіру вкладників. При підбитті підсумків не враховувались розміри активів банку. Минулого року «Кредобанк» посів у рейтингу журналу «Новое время» 11-те місце. Цьогоріч до першої десятки лідерів рейтингу увійшли найбільші державні банки, а також банки з європейським капіталом
«Підсумки рейтингу найнадійніших банків України від журналу «Новое время» вкотре підтвердили високу надійність банків з європейським капіталом завдяки прозорим стандартам діяльності та гарантованій підтримці материнських структур,  – говорить  голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – «Кредобанк» є одним з найнадійніших українських банків на сьогоднішній день завдяки динамічному розвитку бізнесу та прибутковій роботі, а також потужному стратегічному акціонеру – найбільшому банку Польщі PKO Bank Polski S.A., який нещодавно вирішив збільшити статутний капітал «Кредобанку» на 330 млн. грн. для підтримки високої динаміки розвитку в наступному році». 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися