Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 вересня 2015, 17:40

«Кредобанк» збільшує статутний капітал

Позачергові збори акціонерів ПАТ «Кредобанк», що відбулися 21 вересня, ухвалили рішення про збільшення статутного капіталу на 17,2% — до 2,249 млрд. грн. Збільшення відбудеться шляхом додаткового випуску простих іменних акцій. 
Згідно з ухваленим рішенням, загальна номінальна вартість акцій, що розміщуються, складає 330 млн. грн. Номінал однієї акції – 1 копійка. Розміщення акцій відбудеться серед акціонерів банку. Збільшення статутного капіталу відбудеться за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків», під час якої не застосовуватимуться деякі положення чинного законодавства, в тому числі положення чинного законодавства щодо обов’язкового викупу акцій на вимогу акціонерів. Зараз статутний капітал «Кредобанку» складає 1,919 млрд. грн. 
«Збільшення статутного капіталу надасть «Кредобанку» можливість активного розвитку на українському ринку, в тому числі у сфері кредитування, у наступні 3-5 років», – говорить Голова Правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися