Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2012, 14:10

Улюблені місця для відпочинку у Києві з радіо Київ 98 ФМ

У Києві можна відпочити краще, ніж у Криму, Карпатах чи, навіть, за кордоном  — в один голос заявляють учасники акції «Не шукай мене, бо я шукаю літо». Вже три тижні  вона триває  на хвилі улюбленого радіо киян, Київ 98 ФМ.

Емоції, побажання, поради про місця найкращого відпочинку у столиці нанесли на  мапу Києва понад 400 слухачів. Відпочинок у столиці — це відпочинок для будь-якого віку. Тож телефонують до нас і дорослі, і  школярі.

Зокрема, Сніжана, якій 9 років, назвала своїм особливим місцем Голосіївський парк за те, що «там чисте повітря і дуже гарно».  Це місце користується неабиякою популярністю у киян. Воно впевнено тримається у лідерах разом з іншим парком: Партизанської Слави, що знаходиться у Дарницькому районі столиці.

За чистим повітрям, лікарськими травами та подалі від гамірного центру відправляються кияни до Пущі-Водиці та Ботанічного саду імені Гришка.

Серед історичних пам’яток перші місця у рейтингу улюблених місць для відпочинку киян — Києва-Печерська Лавра та Софія Київська. Мандрувати цими місцями пропонує наша слухачка Ольга: «Ви знаєте, найбільше я люблю Поділ, Володимирську гірку люблю. Вона утопає вся в зелені, виблискують куполи святині Печерської Лаври, які видно здалеку. Стоїть прекрасний Михайлівський собор, Софія Київська. Чудове місце, привабливе, на схилах красується фунікулер. Там красива панорама».

Іноді слухачі не бажають ділити Київ на райони чи  місцевості. Вони обожнюють  своє місто в цілому: кожну його вулицю, будинок, куточок.

  «Я хочу сказать, что город мой Киев, в котором я родилась 70 лет тому назад — это город-курорт как сказал когда-то Михаил Сергеевич Горбачев о нас, о киевлянах, которые живут на курорте. Поэтому каждая улица, каждое здание, все, что есть в городе — это отдых, потому что это красота неповторимая»

Акція «Не шукай мене, бо я шукаю літо» не тільки знаходить і відзначає на карті  улюблені місця киян для відпочинку, але й дає натхнення її учасникам. Слухачі пишуть вірші, складають ессе та діляться історіями.

Зацікавила акція і керівництво районів та відомих людей. Вони із задоволенням діляться своїм відпочинком

За підсумками трьох тижнів проведення акції, найбільше улюблених місць слухачами знайдено у Голосіївському, Оболонський, Деснянському, Дарницькому та Шевченківському районах.

Але радіо київ 98 ФМ продовжує шукати літо. Приєднатися може кожен. З 9 до 15 години що будня телефонуйте до ефіру за номером 454 00 33.

Більше того, акція «Не шукай мене, бо я шукаю літо» До Дня Незалежності України  розширює свої кордони. З 20 серпня кожен слухач матиме змогу розказати про  найкращі місця для відпочинку на всій території нашої країни.  

А ще отримуйте подарунки — аптечку відпочиваючого від «Аптеки Доброго Дня», набір для чистого відпочинку від ТМ «Мелочи жизни», пішохідні екскурсії від «Захоплюючого Києва»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися