Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 липня 2012, 13:34

Улюблене радіо киян, радіо Київ 98 ФМ та Головне управління контролю за благоустроєм створюють мапу найкращого відпочинку у столиці

30 липня на хвилі радіо Київ 98 ФМ стартує масштабна акція «Не шукай мене, бо я шукаю літо у Києві».

Разом з киянами, гостями столиці та відомими мешканцями міста улюблене радіо киян створить банк комфортних місць для відпочинку Києва та області.

У кожного з нас є місце, де  почуваєшся ОСОБЛИВО. На лавці у парку Нивки Вам вперше освідчилися? Найкраще клює, на Вашу думку, на Десенці? А для ранкової пробіжки Ви вибираєте окрему стежинку Вашого масиву? 

«Ніхто краще за нас не знає, де у Києві можна відпочити із задоволенням.  У нашому місті постійно з»являються нові місця для дозвілля, якісь змінюються, покращуються" — так пояснює суть акції директор радіостанції Андрій Васін, і додає: «Кияни, давайте обміняємося один з одним інформацією-емоціями про ваші найулюбленіші місця для відпочинку у Києві та області»

Начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовой вважає, що така спільна акція — це чудова нагода довести до широкого загалу інформацію про ті місця, де можна повноцінно відпочити. «А головне, інтрига цієї акції знаходиться повністю в руках самих слухачів: адже вони і пропонують, і голосують за краще місце для відпочинку. Тобто, у підсумку, переможе справді найрідніший, найкращий, найбільш впорядкований об’єкт дозвілля».

Відпочинок також має бути безпечним. Саме тому, до акції «Не шукай мене, бо я шукаю літо у Києві» приєдналась Державна інспекція техногенної безпеки України. Акцію радіо Київ 98 ФМ також підтримує проект «Захоплюючий Київ».

Саме кияни та жителі столичного регіону стануть невід»ємною частиною пошуку літа. Саме вони зможуть зателефонувати до ефіру радіо Київ 98 ФМ  9-ї до 15-ї години за номером (044) 454-00-33 вже з 30 липня та ділитися улюбленими оазами Київщини. За що і отримають подарунки від партнерів акції.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися