Курс валют в ОТП Банк
Несоблюдение законов и этики
Банк с самой убогой поддержкой клиентов, даже премиум сегмента
Шахрайський банк
обман клиентов
Некомпетенті співробітники
Служба поддержки — 0
В принципе — мой любимый банк. Но если возникли какие-либо трудности — лучше забудьте, и занимайтесь своими делами. Просто забудьте…
044 — это для любителей ретро?
Зливання особистих даних
Зливання особистих данних
Не рекомендую, некомпетентні співробітники, нав’язування неіснуючих послуг
В кредитному договорі крім суми, на яку була здійснена покупка техніки і послуги СМС інформування, про яку я був попереджений, я виявив ще ліцензію на програмне забезпечення «ADVOSERVECE» від ТОВ АЛЕРТ ІНТЕРНЕШНАЛ за ціною 1015 грн. Звичайно, що ніякої ліцензії і ПО «ADVOSERVECE» не існує і ніяких додаткових послуг я не замовляв і не отримував. Це просто обман клієнта. Коли став виясняти в підтримці що ж мені продали, то отримав всі варіанти від тих, що це щось фокстрот продав до того, що це страхування. Хоча ніякого страхового договору також не існує.
Висновок — уважно читайте кредитний договір і ніколи не погоджуйтесь на кредит в цьому «банку»
Хуже банка ещё не видел.
Обман по кредиту
Банк- лохотрон-грабитель!!!
Не отдают деньги после закрытия депозита.
Най отвратительший банк с которым мне пришлось встречаться.
худший банк!
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка / данной компании.
Обслуживание в отделениях
Найгірший банк, не закриває рахунок після запиту
З 2015 року мав рахунок в ОТП. Останні два роки не користувався та навіть не отримував нові картки замість просочених. Абонплату звісно платив.
8 лютого 2022 знов отримав смс про погашення боргу та вирішив що настав час закрити рахунок.
21 лютого я прийшов до відділення на Шота Руставелі, отримав талон через електрону чергу на закриття рахунку. На касі сплатив усі заборгованості та отримав відповідні чеки. Співробітник банку на касі сказав що протягом 6 днів за процесом рахунок буде закрито.
Але якою ж несподіванкою для мене було коло 13 червня я знов отримав смс що в мене заборгованість в 430 гривень за ведення рахунку.
Я через бот звернувся до робітників банку. Вони обіцяли розібратися та передзвонити з роз’ясненнями але цього так і не сталось. Замість цього сьогодні, 7 липня, мені подзвонили та знов вимагають погасити заборгованість. На мої слова що я закрив рахунок та не є їх клієнтом з лютого кажуть що в них не має такої інформації.
Це просто жах та не професіоналізм! Замість того щоб розібратися чому в їх системі мій рахунок досі не закритий вони продовжують нараховувати абонплату та вимагати кошти!
Кому життя, кому бабло. ОТП дзвонить та просить погасити кредит під час повітряної тривоги.
Шановний ОТП Банк, я розумію що кредит є кредит. Але, наразі у мене як і у більшості тих, хто живе у фронтових, окупованих, прифронтових містах, ВПО — питання платити кредит чи купити собі щось поїсти — не уявне. І ось такі ваші дзвоники це як мішок з лайном на голову.
За запитом адміністрації порталу мінфін готовий надати скріншоти та усю необхідну інформацію для підтвердження наведеної у відгуку інформації.
Зарплатная карта
Війна-війною, а банк ми принципово не зачинимо під час повітряної тривоги!
Шок, ніякої людяності до працівників та клієнтів