Курс валют в Ощадбанку
Чудовий банк
отримання нової картки банку
Обслуговання було бездоганним. Молодий стажер пояснив всі деталі процедури людині похилого віку (мені) стримано, чемно, коректно і, головне, зрозуміло.
На мій погляд банк має бути зацікавленим в тому щоб ця здібна людина отримала постійну посаду
Один из худших
Мошенник. Карта 4790729922733977
Бідний банк
Це ж просто знущання над клієнтами вашого банку.
Стоять 5 людей аби оформити картку Ощад. Через збій та якість інтернету люди стоять годинами.
Я так і не змогла оформити картку для виплати заробітної платні.
Я стою півтора години аби зробити нещасну картку.
Як поважати ваш банк та сподіватись на вашу надійність, якщо ви неможете виділити кошти на звичайний якісний інтернет.
Обсуговування касирів в Ощадбанку на Грушевського.
Потім виявилося що потрібно було замовляти дану суму. Жіночка поважного віку сказала мені про це, наче я до неї додому прийшла, а не на роботу де вона отримує заробітну плату за виконання своїх обов’язків!
Але все ж таки серед всього цього хочу відмітити роботу касира Галини. На даному відділенні я буваю періодично, оскільки проживаю саме в даному районі. І даний касир дійсно добре виконує свою роботу. Якщо б не вона, то я б можливо вже і не приходила на дане відділення. Ніколи не бачила від неї незадоволеного погляду чи непрофесійної поведінки. Завдяки їй, я розумію, що це вже не Сберкаса.
Обслуговування жах
Допоможіть,будь ласка,вирішити моє питання!
Очень хороший банк
Мінус на картці 12.490 арешт знятий виконавець відправив повторно запит але цей банк повна ***
Тобто зробив мінус по картковому рахунку.
Але виконавець відправив всі документи про закриття провадження і зняття арешту.
Вчора був в відділенні банку і там пояснили мені що цей мінус із за провадження пишіть кажуть виконавцю я кажу виконавець все вже відправляв ще 4 місяців тому.
Ну і на цьому все дівчина більше нічого пояснити не змогла мені.
Добре дзвоню на гарячу лінію чекаю дуже довго але почув теж саме нічого нового.
Скажіть як вирішити це питання з цим найкращім банком в (світі) куди скаржитися на нього
Я військовий інвалід тільки після поранення бігати по віделеням я не можу через стан здоров’я.
ЛЮДИ СКАЖІТЬ КУДИ СКАРЖИТИСЯ НА ЦЕЙ ОБН.ТИЙ БАНК.
Мошенник в инстаграм 4790 7299 2181 7771 sweet_shop_uakh
Ощадбанк мог бы и блокировать счета мошенников.
Кредитування
Ощад пробиває дно!
Прийшла до відділення у місті Харків, по вулиці Григорія Сковороди, мені було потрібно відкрити фізичну карту та рахунок ФОП (всі знають -що на реєстрацію ФОП банки встають у чергу, але не тут).
Зайшла- порожній зал, десь у невеличкому приміщенні 2 жіночки -плідно працюють, балакаючи про своїх дітей, та як розпочався їх навчальний рік, не без емоцій звісно. 2 каси -2 касира, одна обслуговувала клієнта, інша вільна, мені потрібен був оператор, але з трьох робочих місць -на місті не було нікого. Просиділа хвилин 10, нікого, підійшла до дівчат- які «плідно продовжували спілкуватись (пліткувати)» із незадоволеним виглядом мені відповіли -зараз до Вас вийдуть, ок …ще 5 хвилин, нікого…
Підходжу до вільного касира, питаюсь, відповідає -зараз підійдуть, сідаю чекаю… приходить ще одна жіночка, також до оператора, сідає чекати зі мною, ще 10 хвилин проходить -нікого, вже вона підходить, до заклопотаних розмовами дівчат, їй так само відповідають — до вас зараз підійдуть, ну за декілька хвилин, мої нерви не витримали!!! Майже півгодини просидіти — а з трьох робочих місць оператора -жодної немає.жодноі!!! На всі запитання до інших членів цієї КОНТОРИ, відповідь одна- зараз підійдуть, але нікого… просто жах!!!
Повне свавілля і пофігітисне відношення, як до людей так і до своєї роботи.
Все це я сфотографувала та зробила відео, щоб потім не казали -що це наклеп, проте напевно в залі також є камери, але працівникам начхати
Не банк, а не зрозуміло що
Також на офіційному сайті вказано, що відділення працює без перерви, а по факту перерва є, з 13 до 14 години.
Повна невідповідність інформації на офіційних ресурсах банку з тим, що відбувається насправді.
Це не банк, це якесь породія банку
Жахливий банк
Потрібно довітка за три місяці.
Ощадбанк
По сегодняшний день сижу голодный и не могу воспользоваться своими деньгами, а на горячей линии, ждите своей очереди рассмотрение вашей заявки.
Что за бред?
Это такое уважение к УБД?
Покривають аферистів
ПОДЯКА