Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 47

Адреса:
Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 47
Телефон:
+38 (0472) 330-614, +38 (0472) 330-617
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:45, перерва: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
3 серпня 2019, 21:16
З Ощадбанком ніколи не доводилося співпрацювати. Все, в основному, ПриватБанк. Та трапилась нагода мати справу саме з Ощадбанком. Знайомі купили в обміннику Ощадбанка 200 доларів щоб віддати колись позичені у мене. Ну я думаю, махнув, відпочину,і на наступний день пішла обмінювати назад валюту, а дівчинка касир ошпарила новиною, не приймаємо такі купюри, вони 1993 року, беремо лише з 1996. Я така в шоці, мов, у вас же купували, чого ж продаєте людям, як не приймаєте назад? Поїхала і центральний їх банк, а там те саме. І так, гонорово, мов не я ж вам їх продала, які притензії? Короче, обмінники ніякі не беруть. Їду в ПриватБанк,і, о чудо, без зайвих питань, грубості і зухвалий, поміняли за загальним курсом. Мораль: тільки в нашій державі можливі парадокси, штовхаємо все не потрібне люду, бо хто заступиться за них? Нажаль, первий досвід,і невдалий.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
5 серпня 2019, 9:34
Доброго дня!
Банк видає клієнтам платоспроможні купюри.
В разі сумніву, рекомендуємо перевіряти готівку, при її отриманні.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Черкасах 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Байди Вишневецького, 47, Черкаси
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 47. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 47- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.