Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Ліля БАРНА 23 вересня 2026, 16:08
21 вересня поповнювала картку через термінал EasyPay. Внесла суму 50 000 гривень, після чого термінал повністю завис, чек не видав, а операцію було перервано. Банк-отримувач офіційно підтвердив, що платіжний запит до них навіть не надходив, тобто гроші залишилися всередині вашого термінала.
Ваша служба підтримки зафіксувала заявку № 119738 але тепер мене змушують чекати інкасації термінала до 30 днів! Сума 50 000 грн є для мене величезною, критичною та життєво необхідною. Технічний збіг стався суто з вини обладнання компанії EasyPay.
Вимагаю від керівництва EasyPay взяти мою заявку на особистий контроль, терміново зв’язатися з касою перерахунку після інкасації цього термінала за адресою: м.Івано- Франківськ вулиця Вовчинецька, 225 М магазин Метро та повернути мої кошти протягом 3-х днів. Офіційну скаргу до НБУ вже направлено.
Ольга Ренкас 16 вересня 2026, 11:50
Мій досвід користування izibank, на жаль, залишив дуже неприємне враження.

Близько місяця у мене взагалі не працював мобільний додаток. Через це я не могла нормально користуватися рахунком і контролювати операції.

Коли нарешті вдалося закинути гроші на картку, з рахунку одразу списали кілька платежів — 137 грн, 176 грн, 40 грн та 86 грн. Я звернулася на гарячу лінію, щоб отримати нормальне пояснення. Мені сказали, що це відсотки за користування кредитними коштами. Але на моє запитання, за який саме період нараховані ці суми і чому їх декілька, конкретної відповіді я так і не отримала.

Після цього я вирішила просто закрити рахунок і більше не користуватися послугами банку. Але й тут виникли проблеми: під час спроби закриття мені повідомили про додаткові нарахування відсотків і сказали звернутися наступного дня. При цьому можливості самостійно закрити рахунок безпосередньо в додатку немає.

У результаті замість простого й зрозумілого користування карткою отримуєш постійні питання: що саме списали, за який період, звідки взялася сума і чому рахунок не можна нормально закрити.

Можливо, для когось цей банк і підходить, але мій особистий досвід — негативний. На мою думку, банку варто значно покращити роботу мобільного додатка, прозорість нарахувань та комунікацію з клієнтами.
Руслнан Прокопчук 10 вересня 2026, 16:09
Хочу попередити всіх потенційних та діючих клієнтів про тотальний хаос та технічну некомпетентність у проекті izibank (АТ «ТАСКОМБАНК»).
22.08.2026 року я повністю погасив заборгованість за кредитом (договір № GRH-32877453) у розмірі 1 180.10 грн. Додаток зафіксував статус «кредит погашено», а оператор підтримки під час телефонної розмови 20.08.2026 р. (орієнтовно об 11:00) офіційно підтвердив відсутність будь-якого боргу.
Проте внаслідок системного оновлення додатка в моєму кабінеті виникла «фантомна» заборгованість у розмірі 15 519,68 грн.
На мою офіційну заяву (вх. № П-4724 від 31.08.2026) банк надав формальну відписку (вих. № 19513/89.2.3 від 09.09.2026), де канцелярія просто продублювала помилкову цифру із зіпсованої бази даних, проігнорувавши надані квитанції про сплату та аудіозапис розмови з оператором.
Маю на руках повний пакет доказів: квитанції про перекази коштів, скриншоти з додатка з нульовим залишком та підтвердженим статусом погашення, а також деталізацію дзвінків.
Вимагаю від керівництва АТ «ТАСКОМБАНК»:
1. Провести ручну звірку платежів за договором № GRH-32877453.
2. Анулювати технічну помилку у 15 519,68 грн.
3. Закрити рахунок та надати довідку про відсутність заборгованості.
У разі подальшого ігнорування та відписки шаблонними листами, скарга з усіма первинними документами та аудіодоказами буде негайно направлена до Національного банку України (НБУ) для проведення перевірки дотримання банком законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг.
Pink Panda 8 вересня 2026, 14:04
Исполнительное производство закрыто (с 20 августа), Приват и Ощад арест сняли, а изибанк до сих пор блокирует мои 3000 грн и не дает перевести даже 100 грн. Поддержка в ТГ, Вайбере и на горячей линии полностью игнорирует. Разберитесь."
Іра Крамаренко 4 вересня 2026, 15:57
Добрий день. Мій чоловік є сумлінним клієнтом, маємо кредитний ліміт 100 000 грн, який щомісяця повністю перекриваємо під нуль. Через технічний збій додатка izibank після оновлення не відбулося автоматичне списання щомісячного платежу за послугою «Оплата частинами». Система зафіксувала борг та автоматично заблокувала весь доступний кредитний ліміт (залишок 60 000 грн). Ми оперативно внесли суму технічного боргу двома платежами (450 грн та 60 грн) — кошти успішно зайшли на рахунок, проте картку та ліміт так і не розблокували. ТАСКОМБАНК відправляє в izibank, а підтримка izibank повністю ігнорує клієнта: на гарячу лінію неможливо додзвонитися по 40 хвилин, у чат-боті ніхто не відповідає. Вимагаємо негайно передати заявку технічним фахівцям та розблокувати кредитний ліміт вручну
Наталя Щербань 4 вересня 2026, 15:38
Мною було відкрито кредитний договір з ІзіБанк дог. No 002/33310378-CK_SB вiд 24.09.2025. згідно якого відсотки у пільговому періоді не нараховуються за покупки в торгівельних мережах. Попри те, що у мене відсутні транзакції з карти на карту — 13.08.2026 11:03:26 (13.08.2026) було неправомірно списано 603.66 гривні відсотків.
Сплата відсотків за кредитним дог. No 002/33310378-
CK_SB вiд 24.09.2025 Щербань Н. А.
13.08.2026
11:03:26
(13.08.2026)
6010 -603.66 UAH

Відсотки в додатку продовжують нараховуватися, сума до сплати для пільгового періоду відображається некоректно.

Сьогодні, 04.09.26 р без будь-яких попереджень мій рахунок обмежено. Оператори ігнорують запити про причину.
В додатку відсутня можливість сплатити платіж з Оплати частинами. Окрім як погасити повністю.

Служба підтримки не відповідає в жодному з чатів.
Вимагаю розслідування шахрайських дій банку.
snu97327154 4 вересня 2026, 13:17
Зіткнувся з проблемою неправомірного, на мою думку, списання коштів із кредитного ліміту за неактивним рахунком. Найбільше розчарування викликає не сама ситуація, а складність у її вирішенні.

Додзвонитися до служби підтримки дуже важко: або немає можливості з'єднатися з оператором, або доводиться чекати на лінії понад 25 хвилин. У месенджері відповіді надходять із великими затримками, іноді лише наступного дня.

Також бракує прозорої комунікації щодо термінів розгляду звернення. На запитання про статус та очікуваний час вирішення проблеми конкретної відповіді отримати не вдалося.

Можливо, раніше сервіс працював краще, але наразі рівень підтримки залишає неоднозначне враження. Сподіваюся, компанія зверне увагу на якість обслуговування клієнтів, швидкість реагування та інформування щодо вирішення спірних питань.

Поки що мій досвід не дозволяє рекомендувати цей сервіс іншим користувачам.
Nataliia Zhukova 3 вересня 2026, 12:35
Пару місяців не працював додаток, з банком зв’язку не існує — підтримка в чаті відповідає через 4 години і не отримавши одразу відповіді завершує сеанс, на гарячій лінії прочекала 15 хв і так ніхто не відповів.
Через пуші додатку в серпні тричі приходили відмови по якомусь списанню на одну і ту саму суму. Встановила додаток на інший телефон видаливши попередньо додаток з другого телефону (для банківських додатків у мене окремий телефон), коли зайшла у мене там все пусто: ні рахунку, ні історії, ні виписок.
Регулярний платіж по кредитній карті платила по iban (як сказали в підтримці, коли вона ще була) бо карта протермінована і платежі на карту відхилялись. Саму попередню картку я оформлювала у відділенні таскомбанку, коли спитала в підтримки чи можу туди поїхати вирішити питання мені відмовили — сказали ні ні ми не таскомбанк. Водночас, я дуже добре пам’ятаю, що підписувала документи і менеджер вносила інфо саме в комп таскомбанка і вирішила набрати гарячу лінію таскома, ввівши всі дані мій рахунок виявилось, що там є таки) я отримала по ньому інфо в режимі озвученої роботом інформації. Водночас наразі сума платежу озвучена втричі вища, але так розумію що це вже не вияснити якщо не піти у сам банк. Але питання чому ізі морозиться, що вони не таском, і якщо таском заморозиться від мене, що вони не ізі? Платити не ясно куди (по iban приходили пуші, але у серпні вже пуша не було, але при дзвінку на таском платіж був, все добре), отримати виписку-звірку теж не ясно як🤷
Галина Кравчук 3 вересня 2026, 12:05
Почав дзвонити бот с погрозами про псування мені кредитної історії. В застосунку я бачу зарахування по кредиту, але списання відсоткв в історії немає. Зараз в мене незрозумілий мінімальний платіж більше 10к, підтримка другу добу морозиться. Жоден мессенджер не працює, телефон — не відповідає, хоча дзвонять з погрозами вже другий день поспіль!
vaskoihor 26 серпня 2026, 12:05
В один день банк заблокував рахунок і запросив пакет документів по операціях. Були надані всі документи, після чого сказали очікувати до 30 днів. Рівно на 30 день, прийшов ще запит на пакеь документів, який знову ж таки був наданий і знову розглядали 30 днів. Після 60 днів очікування, що ви думаєте? Правильно ще нові подробиці потрібні, і тут вже запросили документи яких впринципі неіснувало в природі. Звязатися з профільним відділом неможливо, та і супорт звичайний по кілька днів може не відповідати. Мені повідомили що це мої проблеми що я неможу надати неіснуючих доказів, після чого я попросив закрити рахунок. І на це мені відповілии що мій запит буде розглядатися скільки, правильно 30 днів. Ось такий в мене досвід з цим банком, таке враження що вони спеціально утримують якнайдовше кошти клієнтів.
roman5 25 серпня 2026, 17:20
В какое время не позвонишь на номер +380442246727 и 0800605005 дождаться ответа не возможно.
Задаю вопросы в мессенджер Viber и Telegram там тоже не отвечают. Банк всё время отбрехуется большим обращением. Как работаете плохо и обращений много. Этому банку банковская лицензия не нужна.
tetyana657565 25 серпня 2026, 11:37
Найдебільніша підтримка з усіх можливих, враження що фахівців набирають з розумовою відсталістю. А про недоступність кредитів, погашення і інших функцій впродовж 4 тижнів мовчу) Хочете проблем — відкривайте тут рахунки
Volodymyr Kuzmenko 20 серпня 2026, 14:52
Втрачено доступ до старого номера, картка віртуальна, вже понад годину не можу додзвонитися та отримати відповідь у чаті для зміни фінансового номера. ID-картка на руках.
mafin01 18 серпня 2026, 12:49
В мене був наявний кредит «izi-гроші» в izibank. Ще 05.08.26р. я погасив повністю тіло кредиту + нараховані відсотки, проте izibank дотепер не закрив ще мій кредит та не передав відповідну інформацію про відсутність у мене заборгованостей до УБКІ. Кожен день я писав в тех. підтримку, мені відповідали, що нещодавно додаток izibank обновився, там виявили якісь неполадки і скоро все зроблять, все закриють, все спишуть і тд. 2 рази мій запит передавали до профільного відділу. Жодної відповіді від цього відділу, як і інших кроків банку для вирішення цієї ситуації я не помітив. Виходить, що через банк в мене вже майже 2 зайві тижні висить заборгованість в УБКІ, якої насправді немає, а також майже 2 тижні я не можу користуватись своїми грошима на карті izibank.
ще 05.08.26р. я вніс всі кошти і погасив кредит, появилось віконце «кредит успішно погашено», хоча він не закрився, так і висів відкритим. Я подумав, що виник якийсь технічний збій і протягом 24 годин все вирішиться.
06.08.26р. я зайшов в додаток і зрозумів, що кредит все ще відкритий, а дані про погашення не передані в УБКІ, тоді я перший раз написав в тех. підтримку. Мені відповіли «Очікуйте на списання. Кошти зараховані. Після списання отримаєте повідомлення про закриття».
07.08.26р. я знову звернувся в тех. підтримку. Там мені нічого не відповіли, лиш зазначили «через нещодавні технічні роботи, система ще знаходиться на доопрацюванні деяких функцій, прохання очікувати. перепрошуємо за тимчасові незручності!» і швиденько завершили чат, вони це дуже люблять. Я спробував ще раз написати в підтримку цього дня, щоб отримати вже точну дату вирішення ситуації, однак на моє повторне запитання ніхто не відповів взагалі.
10.08.26р. знову звернувся в підтримку. Мені почали доказувати, що я взагалі не оплатив цю заборгованість, пропонували оплатити. Я скинув в тех. підтримку всі підтверджуючі скріншоти оплат, екрану з написом погашення, потім консультант написала «тоді очікуйте, поки кошти розподіляться по рахунку, бо останнє списання було в той період коли додаток не працював». Тобто консультант взагалі не орієнтується, що відбувається в банку.
11.08.26р. енна моя спроба написати в підтримку, вже інша консультантка знову мені написала, що «необхідно внести на реквізити 100 грн, так як у вас наявна заборгованість». Я знову скинув скріншоти на підтвердження оплати ще 05.08., потім отримав очікуване «очікуйте на зарахування та на зняття обмеження». Я зазначив, що така відповідь мені не підходить, попросив вирішити питання, тоді консультант зазначила «зафіксували ваш запит на уточнення до профільного відділу, очікуйте на зворотній зв’язок». Звісно ж ніхто жодного зворотнього зв’язку мені не надав.
13.08.26р. та ж тех. підтримка «ваше питання зафіксоване, очікуйте на відновлення роботи усіх функцій та актуалізацію даних щодо заборгованості» «вказати терміни не можемо, так як питання знаходиться у компетенції іншого відділу». На такі відповіді я консультанту прямо зазначив, що так проводити якісь оновлення можна рік, і що я через них погіршую свою кредитну історію та не можу користуватись коштами. Сказав йому, що в такому разі, якщо вони не можуть зазначити терміни самостійно, я буду змушений писати скаргу в НБУ, Мінфін та, в разі не вирішення ситуації, подавати позовну заяву в суд. На що консультант мені відповів «можливо». Тобто, консультант сам розуміє, що такі дії це єдине, що може мені допомогти вирішити ситуацію з їх банком. Це просто сюрреалізм. Тоді я вже зрозумів, що тут діла не буде, але дав банку останній шанс ще.
17.08.26р. написав в банк, що таке відношення до своїх клієнтів просто неможливе в сучасних реаліях, запевнив банк, що дуже довго чекав, пробував вирішити ситуацію, два рази мій запит десь хтось фіксував і не надав мені жодної відповіді. Сказав банку, що вони мають до завтра вирішити всі свої питання, інакше я почну привертати увагу до їх беззаконня.
Сьогодні вже 18.08.26р. жодних змін так і нема, я прекрасно розумію, що я так можу їм місяцями писати і отримувати лише загальні відповіді про оновлення.

Прохання нарешті розібратись з ситуацією. Вимагаю закриття мого кредиту, внесення відповідних даних в УБКІ та нормального відношення до своїх клієнтів.
Їм навіть 1 зірку нема за що ставити, я просто в шоці від такого відношення.
Liliia Kovalchat 18 серпня 2026, 12:00
05.08.2026 року я поповнила картку izibank на 900 грн для здійснення планового платежу за програмою «izi рефінанс». Протягом кількох днів при спробі провести платіж додаток постійно видавав помилку: «дана операція тимчасово недоступна».
​10.08.2026 року 900 грн просто зникли з балансу картки. У виписці транзакцій списання відсутнє, у графі «відправлено на погашення» вказано 0.00 грн, а сума наступного платежу зросла до 1417.62 грн через нарахований штраф за «прострочку», яка виникла з вини банку!
​У месенджерах — повний ігнор. 11 серпня я направила офіційну претензію з усіма скріншотами на пошту (hello@izibank.com.ua, support@izibank.com.ua, info@tascombank.com.ua). Сьогодні вже 18 серпня відповіді немає. Всі скріншоти екрана (внесення коштів, помилка додатка, стан кредиту та відправлений e-mail) наявні. Вимагаю знайти 900 грн, зарахувати їх датою 05.08 та скасувати безпідставні штрафні санкції!
Sanarr89 17 серпня 2026, 13:48
Пользовался услугами банка более года. Нареканий не было — переводы без комиссий, удобный вклад «Заначка» (свободный депозит, пополняешь, снимаешь, проценты остаются).

Однако после «обновления» в течении которого 4−5 дней вообще невозможно было пользоваться банком в принципе (что уже тревожно), эта самая заначка перестала выдавать деньги. ПРинимать — пожалуйста. Снять любую сумму обратно на карту «ой, щось пішло не так, спробуйте ще раз». И вот, с 08.08.26 тянется веселая история о том, как мой вопрос конечно же в работе, и сотрудники ИТ отдела дерутся за право его поскорее выполнить.

08.08 — не ответили вообще
09.08 закрыли вопрос от 08.08, задал по новой.
10.08. уточнили номер карты и закрыли вопрос не дождавшись ответа в течении 30 минут (хотя сами прекрасно могут не отвечать по пол дня)
10.08 повторно обратился, наконец то добрался до оператора, объяснил проблему, прислал скриншот и запись экрана. Зафиксировали, сказали что направят на профильный отдел и потом дадут обратную связь.
11.08 — повторно обратился. То же самое — запрос зафиксирован ждите ответ.
13.08 — повторно обратился. Прошу сообщить строки решения.
14.08 — ответили что нужно время, пообещали ответить. Конечно же ответа нет.
14.08 — в очередной раз прошу сроки решения. В очередной раз просят подождать, сроков нет.

Крайне печальный опыт. В случае наличия нормальной поддержки или четких сроков отнесся бы с пониманием, но тут уже все терпение ушло.
Тарантино Сельвестер 16 серпня 2026, 22:21
Эти ребята оторвались от земли окончательно-72% годовых по кридитке, прикиньте, 72!!!🤣
Olga2905 9 серпня 2026, 14:30
Карта заблокирована, обещали решить проблему в течении часа.Прошло уже 48 часов
Enn David 8 серпня 2026, 10:41
3 04.08 я звернулася до служби підтримки izibank, оскільки помітила, що сума нарахованих відсотків постійно збільшується. Працівник банку повідомив мені, що з 31.07 по 04.08 у банку проводилися технічні роботи, через які відображаються некоректні нарахування, та запевнив, що питання буде вирішено протягом доби.
Однак минуло вже три доби, а проблему досі не усунуто. Відсотки продовжують нараховуватися щодня, а сума моєї заборгованості постійно збільшується, незважаючи на моє звернення до служби підтримки.
Dento Morinni 5 серпня 2026, 20:47
Примерно две недели назад прошёл регистрацию в приложение, на этапе проверки висит до сих пор. При попытках связаться со службой поддержки 2 дня тоже какие то проблемы, бот работает не корректно, по номеру постоянно нет свободных операторов, почта не отвечают. Спустя 2 дня пробился в поддержку через бота и вот ответы после которых чат сразу же завершили:

[05.08.2026 20:40] izibank: «ваша заявка знаходиться на доопрацюванні у відповідному відділі.
будь ласка, очікуйте на сповіщення в застосунку про завершення реєстрації.
перепрошуємо за незручності, якщо виникнуть додаткові запитання — звертайтеся, ми з радістю допоможемо😉»
[05.08.2026 20:40] izibank: «оскільки питанням займається інший відділ, точного терміну вирішення питання, на жаль, не маємо.
щойно надійде відповідь — одразу отримаєте сповіщення в застосунку або з вами зв’яжеться спеціаліст.»

До этого вообще написали про неправильный финансовый номер и тоже завершили чат, только со второго раза удалось словить хотя бы такой ответ.
В итоге вопрос, почему регистрация идёт 2 недели, и почему у поддержки нет связи с отделом чтобы дать мне корректный ответ?
Головна / Банки України 🏦 / izibank 💰 / Відгуки про izibank 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про izibank, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.