Курс валют в абанку
Супер якісний сервіс
Профессионал
Вдруге зник кешбек
його перевірити, а там виявилось що кешбек в рощміри 99,44 зник
Виведення кешбеку можливе на особисту картку при наявності суми на рахунку кешбеку від ста гривень або є можливість вивести будь-яку суму, яка більше однієї гривні, на підтримку ЗСУ. Вивести кошти можуть лише особисто Клієнти в мобільному застосунку АБанк24. Будь-яка авторизація в застосунку АБанк24 можлива тільки за участі Клієнта, оскільки при авторизації використовується пін-код від картки або біометричні дані (якщо Ви обирали вхід в застосунок через touch id або face id). Якщо вхід в застосунок виконується з нового пристрою, то Ви обов'язково підтверджуєте авторизацію код-паролем, який надходить виключно на Ваш фінансовий номер.
В зазначеній ситуації порушень з боку Банку не виявлено, оскільки виведення кешбеку здійснено з Вашого застосунку на допомогу ЗСУ.
Качественная и отзывчивая поддержка
Дякую Вам!
Не зміг оплатити послуги в інтернеті
Telegram або
Viber
Вибір очевидний (якби не моя Мама, Viber, незнав би ніколи вжитті…)
Тапнув" по кнопці Telegram, і… О чудо! Мене зустрічає оператор Яна! Моє невдоволення, як рукою зняло#! Ми досить швидко, відрегулювали моє запитання, я встиг поцікавитись про умови роботи в компанії А-Банку…(досить лаконічно пояснила, як виглядає вакансія) і Ми обоє, задоволені, пішли спати)
Щодо роботи додатку А-Банку
Техпідтримка працює оперативно.
Окремий респект програмістам банку.
Дякую!
Заблокировали счет
Есть просроченная задолженность в моно-банке.
Я уже договорилась с моно банком о реструктуризации.Так как живу у префронтовой зоне и у меня поврежден дом.
Вы та тут при чем?
У разі наявності негативної кредитної історії, Банк може встановити обмеження на користування кредитним лімітом, а саме: зняття готівки, проведення платежів, здійснення оплати в інтернеті та торгових точках, за рахунок кредитного ліміту. Інформацію про кредитну історію Ви можете перевірити у зовнішньому бюро кредитних історій УБКІ (https://www.ubki.ua/).
Обмеження знімається після погашення простроченої заборгованості в інших банках та оновлення інформації в УБКІ. Після погашення простроченої заборгованості в інших банках, Ви можете надати документи до банку, які підтверджують даний факт, ми розглянемо можливість зняття обмеження достроково.
Возвращают мои деньги 2 месяца
На даний час проводиться перевірка вказаного вами факту за допомогою Міжнародної платіжної системи та банком, в якому була спроба зняти кошти.
Регламент обробки оскарження даної операції складає до 55 днів (в окремих випадках термін може бути збільшений Міжнародною платіжною системою).
Ми також зацікавлені в швидкому вирішенні питання та поверненні коштів, очікуємо інформацію щодо результатів перевірки від Міжнародної платіжної системи.
Стосовно звернень до служби підтримки складнощів зі з'єднанням зі співробітником не виявлено. За вказаний Вами період зафіксовано звернення, однак час очікування на лінії склав одну хвилину, після чого дзвінок був Вами завершений.
За результатами розгляду звернення щодо повернення коштів ми обов'язково Вас проінформуємо.
Банк можливостей
При здійснені операції в касі додатково проводиться підтвердження проведення операції зі сторони клієнта.
Ми бажаємо розібратися в описаній ситуації, більш детально, надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.
Подяка
Багаторазово помогли мені і фінансової и моральної підтримкою. Завдяки А-Банк я вже починаю відкрити свій невеличкий бізнес. Дякую.
Некомпетентность и обман
Приложение эталон кривизны.
Ми перевірили інформацію стосовно ситуації, яка виникла, порушень зі сторони Співробітника не виявлено.
Умови пролонгації депозиту вказані в договорі, з яким Ви ознайомлювались перед оформленням депозиту, а також на нашому сайті a-bank.com.ua в розділі Умови та правила надання банківських послуг.
Ми повторно розглянемо ситуацію та зателефонуємо Вам за результатом.
Подяка Керівника відділення Гіязова Анжела Миколаївна
Отзыв
Наш Співробітник вже зв'язався з Вами та повідомив інформацію щодо рахунку.
А- банк
A банк
Банк понизив рейтинг в УБКі
Ми детально перевіримо зазначену Вами ситуацію з заборгованістю, а також причини, через які вона виникла та повідомимо Вас за результатом розгляду.