Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
OlenaBB 14 червня 2023, 12:09
Відділення за адресою: Одеса, вул. Велика Арнаутська, 76
Высокое качество обслуживания. Отзывчивые и профессиональные сотрудники в отделениях. Чат бот на связи круглосуточно. Очень легко платить коммунальные услуги через приложение АБанк24: поиск по реквизитам, названию и т. д. Все доступно, понятно и просто. Нет комиссии за перевод на другую карту. Нет комиссии за коммунальные услуги. Хочу выразить благодарность за отличную работу!
Підтримка àбанку 14 червня 2023, 12:31
Дякуємо за таку високу оцінку нашої роботи. Зробимо все можливе, щоб Ви й надалі були задоволені обслуговуванням 🍏😊
ZbyshkoViktoria 14 червня 2023, 11:14
Відділення за адресою: Рівне, пр-т Миру, 12
Це найкращий банк в сфері обслуговування і вирішення всіх питань! Завжди ввічливі, порядні, раді допомогти в будь яку годину доби)І це не лише тех.підтримка, а всі працівники у відділенні банку!
Раджу для співпраці❤️
Підтримка àбанку 14 червня 2023, 11:31
Дякуємо, що Ви з нами 💚
Мінфін
Відповідь адміністратора
16 червня 2023, 13:34
Відгук не зарахований (на 16.06.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.
vitaldes 13 червня 2023, 20:27
У п«ятницю 09.06 мені відмовили у обміні валюти — не сподобалася купюра. ОК, проїхали.
10.06 вийшло Роз’яснення Національного банку України щодо обміну готівкової іноземної валюти. Звернувся 13.05 на підтримку з питанням чи будуть приймати частково зношені купіюри. Відповідають що ні, рішення приймає касир і посилаються на «повідомлення НБУ № Э.AB.0.0.0.0/1−33604 от 03.09.2018 «Про обмін зношених та пошкоджених банкнот іноземної валюти», яке ніде не знаходиться, та й з виходом роз»яснення від 10.06.2023 втратио актуальність.
Таке враження, що для, А банку документи НБУ нічого не значать.
Підтримка àбанку 14 червня 2023, 12:50
Дякуємо за прийнятий дзвінок! Нам щиро прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Додатково повідомляємо, що згідно з повідомленням НБУ № 50-0007/47424 від 31.08.2018 р. «Про обмін зношених та пошкоджених банкнот іноземної валюти», касир приймає рішення про ступінь зношеності банкноти іноземної валюти. Банк не працює з інкасо, тому не приймає пошкоджені купюри від клієнтів. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.
IvanVlasov 13 червня 2023, 13:35
Звернувся за детальною інформацією стосовно незареєстрованих платежів по моїй карті.
Дуже швидко та детально пояснили.
Дякую.
Підтримка àбанку 13 червня 2023, 14:07
Дякуємо, що Ви з нами 💚
Вадим Хоружий 13 червня 2023, 10:13
Неоднократно приходилось обращаться в поддержку. Консультанты всегда вежливы, оперативны, не просто дают шаблонные ответы, а разбираются, вникают и действительно помогают решить вопрос! Банком в целом очень доволен, надеюсь на расширение сотрудничества с ним.
Підтримка àбанку 13 червня 2023, 10:41
Дякуємо, що обрали наш Банк для обслуговування 🥰🍏
Проблема вирішена
Сергій Сварчевській 12 червня 2023, 22:48
Сьогодні близько 9 години вечора абанк порадував мене, що мою картку заблоковано, на картці знаходятся мої власні кошти, звернувся спочатку на гарячу лінію банку, там поговорив з оператором: оператор нічого не зміг пояснити чому заблокували та як мені розблокувати, сказав що зі мною звяжутся. Вся краса цієї ситуації в тому, що я знахожусь в дорозі по серед траси, додому мені ще їхати 600 км, бак в авто майже пустий, всі кошти на заблокованій картці і крім цього поряд зі мною моя дружина на 7 місяці вагітності… Написав в чат банку де мені відповіли, що завтра з вами вийде на звязок співробітник, я пояснив ситуацію і запитав у співробітника що мені робити ночувати на трасі на що отримав відповідь «чекайте дзвінка». Пишу цей відкук із заправки і паралельно побираюсь по друзям та знайомим щоб скинули кошти на дорогу, дякую абанку за «супер» обслуговування.
Підтримка àбанку 13 червня 2023, 9:50
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що дана ситуація викликала незручності. Ваше питання на контролі. Наш Співробітник вже зв'язався з Вами та надав рекомендації щодо розблокування картки.
cjganz 12 червня 2023, 21:26
була проблема з переказом 200€ в гривнях, працівник кол центру Єлизавета допомогла мені, з’ясувавши що оператор компанії Western Union вказав ім'я та прізвище в одній графі, а в системі банку має бути відповідно дві графи, але і це ще не все, з’ясувалось що відправник помилився буквою в прізвищі. після чого працівник western відредагував переказ і зареєстрував його знов. але мені з’являлось повідомлення що переказ не знайдений, і тоді працівник кол центру Єлизавета, запропонувала мені свою допомогу щоб транзакцію провела саме вона, я повідомив їй номер MTCN, вона знов відстежила цей переказ і виявила помилку в системі а саме ''вибір валюти не був активний''. і вона порекомендувала звернутись до компанії western union тому що проблема в їхній системі. Після чого я зв’язався ними і вони повідомили мене що це і справді в їхній системі стався збій. і вони поверну кошти. Єлизавета дуже компетентно та швидко допомогла вирішити проблему за що я їй вдячний. а ще вона приємна та ввічлива. Respect
Підтримка àбанку 13 червня 2023, 9:52
Ми раді, що Ви залишились задоволені. 😊🍏
kandeyka72 12 червня 2023, 14:34
Звертався через вайбер до гарячої лінії банку як в робочий, так і у вихідний день.
Відповідь швидка, змістовна по суті запиту. Доброзичливі компетентні оператори.
Підтримка àбанку 12 червня 2023, 15:21
Дякуємо за приємний відгук про нашу роботу. 🥰🍏
Вікторія Стасенко 11 червня 2023, 22:14
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 91
Хочу залишити відгук А-Банку, за одних з найкращіх співробітників, які працюють у відділенні в м.Запоріжжі на пр. Соборному біля ТМЦ Україна. Хочешь вийти з банку фінансово грамотною людиною, а не обдертим до нитки, як в інших банках цє роблять, то тобі в А-Банк. Будь-яке питання виріщується за 10/15 хвилин, по при те що я за кордоном, мені завжди допоможуть через вайбер, телеграмм співробітники, які колись дали свій номер, тебе не годують завтраками і не відправляють додому зі словами — «вам передзвонять». А ви бачили колись, як вони відносятся до пенсіонерів? — Коли керівник відділення не цурається і платить комуналку бабці, тому що їй спекотно стояти до каси в черзі, а після цього він бере, юридичну особу (так зрозуміла з діалогу) та також без питань все робить.
Класні фахівці, ось що можу сказати. Я вже 5 років з банком і задоволена на всі 100%.
Підтримка àбанку 12 червня 2023, 9:03
Дякуємо за довіру 💚
vibest 11 червня 2023, 7:20
Відділення за адресою: Київ, пр-т Правди, 45, корп А
Підтримка банку в Телеграм реагує на запити вдень і вночі, швидко вирішують будь-які проблеми. Відчувається індивідуальний підхід до клієнта, а не шаблонність, як у Привата))
Дуже зручно робити перекази на картки і рахунки, і часто вони безкоштовні.
Особливо хочу відмітити співробітників відділення по вул. Червонопільській в Києві. Багато разів допомагали з отриманням готівки, навіть коли були проблеми на початку війни. Дуже професійна касир.
Підтримка àбанку 11 червня 2023, 12:21
Дякуємо, що Ви оцінили роботу наших Співробітників. Зробимо все можливе, щоб Ви й надалі були задоволені обслуговуванням! 🍏😊
irinagyryk 9 червня 2023, 18:20
Отлично отработал песонал, я нахожусь в италии, телефон не всегда работает, была уйма проблем с входом на веб интерфейс, потом генерация ключей.
Вежливые люди. С терпением и скрупулезностью помогли решить все проблемы.
И как бонус мне уменьшили задолженность на 15%, я очень довольна.
И как всегда: помните всегда, что на той стороне — тоже люди и всегда можно наладить контакт и договориться, было бы желание.
Підтримка àбанку 9 червня 2023, 18:50
Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку та відгук. Раді, що змогли допомогти у вирішенні Вашого питання.🍏😊
Михайло Муржі 9 червня 2023, 13:37
Я дуже вдячний за гарне обслуговування, за бажання допомогти, якщо щось не зрозуміло, за кваліфікованих робітників АБанку, черги бувають рідко. Знаходиться відділення банку на проспекті Небесної Сотні 47/3. Зручний додаток ABank 24 є все необхідне. Особлива подяка Золенку Денису за професіоналізм і увагу.
Підтримка àбанку 9 червня 2023, 14:20
Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку та відгук. Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
Impossible 9 червня 2023, 11:09
Взяла кредит на телефон у м.Куп'янськ за місяць до повномасштабної війни з росією, була під окупацією, сказали що до кінця війни будуть кредитні канікули, потім окупанти відключили всі засоби зв’язку. І виявляється банк списував мені борги коли я була в окупації, хоча я взагалі ніяк не могла гасити кредит, і потім коли деокупували мені не до вашого банку і боргу було. Банк замість цього почав дзвонити 10 раз у день людині з вадами слуху, я не можу розмовляти по телефону!!! А тепер віддав мій кредит якимось колекторам і мені ще треба цим баригам дзвонити домовлятися як закривати кредит. Ви знущаєтеся з мене так? Я вже внесла 2 тисячі але ви мою справу всеодно віддали
Підтримка àбанку 9 червня 2023, 12:58
Доброго дня!
Банк розуміє ситуацію, що склалася, тому не нараховує пені та штрафи за несвоєчасне внесення платежів, однак обов'язковий платіж за кредитом необхідно вносити згідно з графіком. Звертаємо Вашу увагу, що нарахування відсотків за кредитом відбувається у стандартному режимі, тим самим за відсутності погашення сума Вашої заборгованості збільшується і платежі будуть накопичуватися.
Для можливості розібратися у ситуації більш детально, ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
Levshenko777 8 червня 2023, 22:00
Відділення за адресою: Суми, вул. Іллінська, 7
Маю честь співпрацювати з «А-Банком» ще до війни, навіть до Коронавірусу, цікаві були часи).
Як банк позиціанує себе з найкращої сторони, завжди порадить як зробити краще та правильніше. Завжди є кеш.
Підтримка àбанку 9 червня 2023, 8:31
Дякуємо, що обрали наш Банк для обслуговування. 😉💚
qwertyuqwertyu 8 червня 2023, 16:06
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Шевченка, 59
Дуже гарне відділення, працюють професіонали, які швидко, професійно, доступно допомогают у будь-яких питаннях. Завжди з теплою посмішкою та щирим бажанням. Вже не один рік обслуговуюсь у цьому відділенні.
Підтримка àбанку 8 червня 2023, 16:09
Будемо завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях!😉💚
ViktorLukash 8 червня 2023, 13:08
Доброго дня.
Був приємно здивований оперативністю вирішення питання щодо закриття кредитного ліміту за допомоги оператора (Максим).
Він підказав, як це зробити додатку.
Дуже вдячний за кваліфіковане обслуговування.
Маю тільки приємні враження від А-Банк.
Бажаю всім мирного неба та добра.
Підтримка àбанку 8 червня 2023, 17:22
Дякуємо за приємний відгук про нашу роботу. 🥰🍏
Проблема вирішена
Vitalij555 7 червня 2023, 15:07
Відділення за адресою: Одеса, пр-т Добровольського, 139/А
Зашёл в банк оформить карту виза АТБ. Приложение установил перед этим, по ссылке от друга. Проезжал рядом, и зашёл, чтобы самостоятельно не возиться с фотографированием документов и другими вопросами, связанными с верификацией. Сотрудница все данные в приложение внесла, всё настроила. Получил карту и ушёл. Всё было быстро, и вроде-бы хорошо. НО. Когда после этого сел в машину и стал изучать приложение — обнаружились неприятные неожиданности. (Друг, по чьей ссылке загрузил приложение, был рядом. Отвечал на мои вопросы. Давний клиент банка, опыт использования имеет.) Во-первых, обнаружил в меню заголовок: Заробіть 3900 грн. А у друга в этом месте заголовок: Запросіть друга. Т. е. сотрудница банка ничего мне не объясняя, и не спрашивая моего согласия, — дала приложению доступ к моей телефонной книге! И во-вторых. Я обнаружил в приложении карту Є-Відновлення, — которую я открывать не просил, и не собирался! И если, не дай Бог, мне она понадобилась-бы, то я её оформил-бы тогда и там, где мне это удобнее и выгоднее! Не давайте свои смартфоны в руки сотрудников банка! В общем, господа, как говорится на Привозе: следите за своими карманами!
Підтримка àбанку 7 червня 2023, 17:36
Доброго дня!
Перш за все, бажаємо принести вибачення, стосовно ситуації, яка виникла.
Ми обов'язково, детально, перевіримо надану Вами інформацію.
Зі своєї сторони обіцяємо зробити все можливе, для не повторення даної ситуації та сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.
Yakubovskiy 6 червня 2023, 0:43
Вітаю, шановні співгромадани, клієнти, та потенційні клієнти А-Банку. Проживаючи у великому місті, ми стикаємося із стресовими ситуаціями кожного дня. Хтось нахамить, хтось наступить на ногу у громадському транспорті, і я не виключення. 05.06.2023 року сталася одна з таких ситуацій, в котрій я не витримав та відчайдушно вилив увесь негатив накопичений за день, нажаль у сторону тендітної співробітниці А-Банку. Оплачуючи покупку на касі мережі супермаркетів «АТБ», сталося списання коштів з рахунку, але касир повідомила, що коштів недостатно, та платіж відхилено. У здивованому стані, почав перевірку — відкривши додаток. І здивування виправдалось, адже кошти було списано, а термінал магазину видав службовий чек. Було прийнято рішення зв’язатися з гарячою лінією банку, після дуже палких нападів на цю дівчину, вона зуміла заспокоїти мене, та запевнити що помилка була зі сторони платіжної системи. Запопонувала подати заявку на повернення коштів. Але мене не влаштовувало те що вона буде оброблятися до 3 банківських днів. Я ж ходив по магазину, збирав товар, витратив час після тяжкого робочого дня, ну ви зрозуміли про що я. На що вона також змогла знайти можливості заспокоїти обуреного клієнта. Помилка сталася зі сторони еквайрингової системи ОЩАД БАНКУ, отже уникайте терміналів цього банку, якщо не хочете отримати такий негативний досвід. А-Банку дякую за відносно швидке (10−15хв) повернення коштів, та чудових співробітників служби підтримки. У Європі я чекав би вічність. Термінал банку Райфайзен прийняв оплату моментально, чим також порадував мене. Але можливо це також пов’язано з тим що АТБ та Райфайзен у колаборації, та таким чином витісняють державний банк зі своєї орбіти. Що мене не зовсім тішить. Отже висновок можна зробити наступний, було би прекрасно якщо А-Банк розробить та впровадить свою еквайрингову систему у мережі супермаркетів, для запобігання таких випадків, але наголошую, що служба підтримки, вичерпує ці негативні моменти.
Підтримка àбанку 6 червня 2023, 9:39
Дякуємо за відгук. Працюємо для Вас 💚
IBK 5 червня 2023, 16:12
Виникла проблема з використанням зеленої картки, яка була вирішена на протязі 30 хвилин при допомозі служби підтримки АБанку. Взагалі хочу подякувати за зручність у користуванні картками, за можливість сплати комунальних платежів без відсотків.
Підтримка àбанку 5 червня 2023, 16:31
Дякуємо, що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів. Зробимо все можливе, щоб Ви й надалі були задоволені обслуговуванням! 🍏😊
Dzhalilova 5 червня 2023, 10:34
Вже давно є клієнтом цього банку. Користуюсь різними продуктами і кредитами і депозитами. Нещодавно оформлювала кредит «плати частинами». Виникли деякі непорозуміння під час оформлення, звернулась на гарячу лінію, все дуже зрозуміло пояснили та допомогли у вирішенні мого питання. Щкода тільки, що термін безвідсоткового кредиту дуже малий.
Частеньку знімаю різну валюту з карток. Тіщить, що в яке б віділення я не звернулась у касі завжди є необхідний обсяг іноземної валюти.
Підтримка àбанку 5 червня 2023, 11:21
Ми раді, що Ви залишились задоволені. 😊🍏