Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Tabriz9191 29 вересня 2025, 14:18
Целый год не мог открыть карту с временным внж в Украине точнее карту с которой можно делать перевод средств на другие карты, узнав что в abank -е можно очень рад и наконец-то могу принимать и отправлять средства спасибо команде это единственный банк в Украине для меня иностранца
Підтримка àбанку 29 вересня 2025, 14:47
Дякуємо вам за теплі слова та довіру до нашого банку! 😊
Motodrola 28 вересня 2025, 13:22
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Келецька, 64 прим 76
З банком співпрацюю дуже багато років, все було добре, але сьогодні було списано 500 гривень з мого дебетового рахунку власних коштів за нібито непогашення мого кредиту.
Переписка з службою підтримки нічого не дала мабуть в банку якісь проблеми, то до чого тут я. щоб не було в подальшому проблем буду закривати в ньому всі рахунки.
Підтримка àбанку 28 вересня 2025, 16:44
Добрий день!

Нам дуже прикро дізнатися, що у вас виник негативний досвід з роботою нашого банку. Ми цінуємо кожного нашого клієнта і прагнемо забезпечити високий рівень обслуговування.

Ми хочемо детально розглянути вашу ситуацію та допомогти з її вирішенням. Для цього ми надіслали вам повідомлення і чекаємо на вашу відповідь. Ми впевнені, що разом ми зможемо знайти рішення. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
Вадим Михайлюков 28 вересня 2025, 5:38
Я багато років користуюся картками АБанку.Дуже ввічливі спеціалісти, професіональні відповіді, швидке обслуговування.У мене був депозит на рік.Я пенсіонер пройшов лікування, взяв кредит по зеленій картці в застосунку Абанк 24.В вересні закінчився депозит, зняв і погасив кредит.Без проблем як кажуть.Все нормально.Получаю пенсію, плачу в супермаркеті карткою ніяких проблем.Ще відкрию депозит для пенсіонерів.Дякую банку за працю!
Підтримка àбанку 28 вересня 2025, 8:10
Вдячні вам за довіру до нашого банку. 😊
VV BB 27 вересня 2025, 19:47
Являясь клиентом А-Банка, хочу выразить свою благодарность за высокопрофессиональное обслуживание. Особенно хочется отметить работу отделения в городе Буча Киевской области. Сотрудники этого отделения всегда демонстрируют высокий уровень компетентности и готовность помочь в любой ситуации. Их профессионализм и доброжелательность делают каждое посещение максимально комфортным и продуктивным. Я искренне ценю такой подход к клиентам и рекомендую А-Банк всем, кто ищет надежного и современного партнера в сфере финансовых услуг.
Підтримка àбанку 27 вересня 2025, 20:10
Щиро вдячні за вашу рекомендацію та високу оцінку роботи нашої команди 🙌
4 жовтня 2025, 10:01
Відгук не зарахований (на 04.10.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
TheWolfMaster 26 вересня 2025, 11:56
Сьогодні виникла проблема з авторизацією, яка була оперативно вирішена службою підтримки. Дякую.
Підтримка àбанку 26 вересня 2025, 12:09
Дякуємо за відгук! Працюємо, щоб все було зручно й без затримок😊
annetteanime 26 вересня 2025, 11:45
Вчора в додаток прийшло повідомлення о блокуванні всіх карток в зв’язку з «досягненням ліміту поповнень за картками». Ніякого ліміту я не досягала, но це не основне. Основне, це то, що я зараз не можу закрити заборгованость за кредитною карткою цього банку, не дивлячись на те, що в повідомленні про блокування було сказано «погашення боргу залишається без обмежень»… Підтримка в вайбері не відповідає (тільки присилає одне і теж саме повідомлення про блокування).
Чому я не можу закрити борг в вашому банку?
Підтримка àбанку 26 вересня 2025, 14:15
Добрий день!

Банки зобов'язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог законодавства. У разі перевірки тимчасово призупиняється можливість проводити певні операції по рахунках. При цьому можливість поповнення для погашення боргу не закрита. Щоб надати більш детальне пояснення та рекомендації саме для вашої ситуації, просимо надати відповідь в особистих повідомленнях.
RomanRomav 24 вересня 2025, 21:01
Нещодавно з моїм другом трапилася неприємна ситуація: шахраї зламали його акаунт у Телеграмі та через нього попросили мене допомогти з переказом грошей. Я, на жаль, повірив і відправив 10 000 грн. Після цього друг звернувся до мене, і я зрозумів, що став жертвою шахрайства.
На щастя, співробітники А-Банку швидко відреагували на моє звернення, провели розслідування і повернули кошти на мій рахунок. Велика подяка банку за професіоналізм та оперативність у вирішенні цієї ситуації. Рекомендую А-Банк за чудову роботу!
Підтримка àбанку 25 вересня 2025, 8:22
Дякуємо за відгук та за довіру до àбанку! 😊
cornelia5 24 вересня 2025, 18:49
Абанк заставляє переходити на Visa з Mastercard, інакше карти будуть недійсні.
Для мене, як клієнта, нема жодної вигоди перевипускати карту, але мене заставляють це зробити, тому що Visa надає банку вигідніші умови. Взамін банк навіть не може зробити безкоштовну доставку за перевипуск пластику (хоча той же Монобанк організував доставку карти закордон безкоштовно).
Коли я звернулась у підтримку, мені погрожували закрити рахунки.
Це абсолютно неприпустимо і я дуже розчарована сервісом.
Підтримка àбанку 25 вересня 2025, 9:28
Добрий день!

Банк обрав Visa як стратегічного партнера. Завдяки цьому партнерству банк зможе:
— швидше запускати нові сервіси;
— надавати кращі кешбеки та бонуси;
— зменшувати витрати та вкладати їх у розвиток сервісу.

Ваше питання з доставкою карти наразі в роботі. Ми завжди готові вислухати ваші побажання та пропозиції, адже ваша задоволеність є для нас пріоритетом. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
23251asa 24 вересня 2025, 15:37
Дуже хороше обслуговування, усі питання вирішуються швидко та якісно.
Дякую банку за професійність і турботу про клієнтів.
Підтримка àбанку 24 вересня 2025, 15:48
Ми цінуємо вашу довіру та підтримку 😊
Helix73 24 вересня 2025, 13:40
Я хочу поділитися досвідом щодо ситуації, пов’язаної з шахрайством при оплаті інтернет-замовлення.
Після оплати товару та неотримання замовлення, я виявив, що став жертвою шахрайства. Переказ коштів було здійснено на рахунок, що належить фізичній особі-підприємцю.
На жаль, мій банк не надав жодної допомоги у вирішенні цієї проблеми, повністю відсторонившись від процесу повернення коштів. В результаті, я був змушений звернутися до правоохоронних органів.
Я подав заяву до кіберполіції, що призвело до відкриття кримінального провадження. Весь процес, від моменту переказу коштів до отримання підтвердження про відкриття справи, зайняв значний проміжок часу.
Після отримання інформації про кримінальне провадження, я вирішив звернутися за допомогою до А-банку, клієнтом якого є особа, що отримала кошти. На моє приємне здивування, банк оперативно відреагував. Спілкування відбувалося швидко та ефективно, а протягом декількох днів кошти були повністю повернені на мій рахунок.
Хочу висловити велику подяку А-банку за професійний підхід та допомогу у вирішенні цієї складної ситуації. Їхня оперативність та клієнтоорієнтованість є чудовим прикладом ефективної роботи.
Підтримка àбанку 24 вересня 2025, 14:17
Дякуємо за відгук! Ваші слова дуже важливі для нас. 💖
Инна Замотина 24 вересня 2025, 3:09
Відділення за адресою: Чернігів, пр-т Миру, 35
Очень вежливые и отзывчивые операторы
Підтримка àбанку 24 вересня 2025, 10:14
Дякуємо за високу оцінку 💚
NickBondarchyk 24 вересня 2025, 0:42
Много лет пользовался услугами Банка, но тяжело назвать конечно это Банком, закрыл карты, спустя время решил открыть карту, для личных целей. Загружаю приложение и сразу мне пишет ваши карты заблокированы, для выяснение обстоятельств, не понятно каких.Хорошо пишу оператору, закройте карту не актуально, множество есть хороших банков по сравнение с этим дном, на мою просьбу оператор думая 10−20−30 минут, потом отвечает: Ми робимо зі свого боку усе можливе для вирішення даної складності, я спрашиваю какие сложности ?? Ответ: Ви переживаєте, і це природно в такій ситуації. наразі просимо очікувати. Что ожидать не могу понять? И чего мне переживать? Я что депозит положил туда или что? На вопросы операторы не отвечают, не компетентны. Я досигпор не понял ничего.Короче карту не закрывают, буду писать письмо до Национального Банка.
24 вересня 2025, 14:31
Добрий день!
Щиро вибачаємося за незручності, які виникли з вашою картою.

Після детального аналізу ситуації, ми виявили, що на момент вашого звернення до співробітника у вас дійсно була перевірка рахунку. На момент перевірки транзакції зарахування було призупинено, що стало причиною неможливості закриття карти.

Питання протягом обіцяного часу було вирішено, і ви знову можете користуватися картою у звичайному режимі. Дякуємо за ваше розуміння.
Лариса Полякова 23 вересня 2025, 14:11
Доброго дня. Хочу подякувати касиру та спеціалістам відділення місто Кропивницького, Соборна 14 за професійне та хороше обслуговування. Завжди запропонують нові акції та пропозиції. Вчора мені допомогли зручно та швидко зняти кошти з рахунку та роздрукували квитанції. Завжди приємно спілкуватись з усіма працівниками.
Підтримка àбанку 23 вересня 2025, 14:33
Дякуємо за довіру та теплі слова 💛
Andre7777 23 вересня 2025, 8:50
⚡ Скорость обслуживания — мгновенная. Вопросы решаются в чате или звонком в кол-центр за минуты. Персонал всегда вежливый, реально помогают, а не просто отписки.
💵 Надёжность — на уровне. Чувствуется, что банк заботится о клиентах и держит марку. Всегда уверен, что мои деньги в безопасности, а сервисы работают даже тогда, когда у других всё лежит.
Підтримка àбанку 23 вересня 2025, 8:56
Дуже цінуємо вашу довіру та підтримку💚
Вадим Кирильчук 22 вересня 2025, 10:20
вітаю. моя дитина знімала кошти в Німеччині в розмірі 150 євро з єврової картки А-банку.
написало комісію 4,95 (замість 3 євро (2% від суми по тарифам).
ок, нехай ще комісія банку німецького то і виходить 4,95.

по факту знялося 183,04 євро. тобто при знятті 150 євро — 33,04 євро склала комісія, що становить 22% (трохи забагато, як на мене)

при зверненні на лінію А-банк зареєстрували звернення Заявка № 3926115 успішно створена!

але відповідь після розгляду була шикарна — ми все зробили правильно, всі питання до банку де знімалися кошти.

постає питання — ми клієнти А-банку, то ви не повинні вирішити чи надати повну інфо? а не просто відфудболити до іншого банку за кордоном.
Це лояльне ставлення до своїх клієнтів?

ось відповідь підтримки
питання стосовно конвертації і яку суму зняв банк-власник банкомату, необхідно саме до них задати
Підтримка àбанку 22 вересня 2025, 17:25
Дякуємо за відгук!

Ми перевірили інформацію за Вашою операцією. У банкоматі було обрано розрахунок у гривні, тому банк-еквайр (власник банкомату) здійснив конвертацію 8 645,14 грн у євро за власним курсом та виставив до списання 179,45 євро. Додатково банкомат утримав комісію 5,73 євро. Згідно з тарифами нашого банку, комісія за операцію склала 3,59 євро (2% від суми). Саме через конвертацію та комісію банкомату підсумкові витрати виявилися вищими, ніж Ви розраховували.

Щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому, важливо звертати увагу на валюту розрахунку. Для картки в євро варто обирати саме євро, а для карток Visa у доларах — долар. Це дозволить уникнути зайвих конвертацій і комісій з боку іноземного банку.
VikiBo 22 вересня 2025, 7:30
В прошлом месяце платила через Абанк коммунальные услуги. Один платёж не прошел, поскольку не все реквизиты были указаны. 26(!)августа компания, вернула этот платёж в банк. Но мне его так и не зачислили обратно на счёт. При попытке разобраться, банк пишет про какую-то заявку, которую они отправили компании, чтобы. она вернула деньги. Но деньги уже давно были в банк перечислены, а менеджеры почемуто пощволяют себе писать отписки и отмазки, ссылаясь на то, что я должна через 45 дней снова им написать, если деньги на счёт не придут. Что это за издевательство над клиентом???
Підтримка àбанку 22 вересня 2025, 15:39
Дякуємо, що поділилися досвідом!

Ми детально розглянули Ваше звернення — платіж вже зараховано на картку. Приносимо вибачення, що питання не було вирішено одразу, і вже опрацювали це з командою, щоб подібні зарахування відбувалися оперативніше.

Хочемо пояснити ситуацію: компанія повернула кошти без зазначення необхідних даних, тому ми не мали можливості автоматично зарахувати платіж. У таких випадках потрібне додаткове підтвердження у вигляді платіжного доручення.

Розуміємо, що це могло створити для Вас незручності. Інформацію вже передано для подальшого опрацювання, і ми працюємо над удосконаленням процесу, щоб подібні випадки вирішувалися швидше та зручніше для клієнтів.
AlexMariupol 20 вересня 2025, 9:27
Дуже гарний банк, та людини які там працюють!
Підтримка àбанку 20 вересня 2025, 11:12
Дякуємо за оцінку👏
Iivanova 19 вересня 2025, 20:06
Банк, о котором могу сказать только хорошее. Внимательный персонал, мгновенное решение всех моих вопросов. Пришлось обратиться с заблокированной картой (мой косяк, забыла включить бесконтактные платежи). Вопрос решился за несколько минут, да ещё и за переоформленную карту с мастер кард на визу получила бонусный кешбек.
Підтримка àбанку 19 вересня 2025, 20:29
Добрий день! Дякуємо, що поділились власним досвідом співпраці та залишили змістовний відгук. Ваша підтримка цінна для нас 🔥
Rebik81 19 вересня 2025, 15:23
Втрата фінансового номера, величезний рівень професіоналізму, розуміння коли навіть клієнт банку тупить
Підтримка àбанку 19 вересня 2025, 16:17
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку 💚🔥
21 вересня 2025, 12:10
Відгук не зарахований (на 21.09.2025).
Forbidden777 19 вересня 2025, 9:28
Провів десь 3−3,5 години у двох відділеннях Абанку за останні два дні по вул. Європейського Союзу та вул. Загорівській. Що можу сказати:

1. При відвідування відділення з будь якого питання, тобі навіть не запитуючи підключають картку АТБ та картку Bolt. При відвідуванні обох відділень я отримую дзвінки з підтвердженням про відкриття картки. Працівники навіть не пропонують, а мовчки відправляють запит на підтвердження. Додатково, мені пропонують просто всі продукти банку страховку, термінал, premium картку, кредит готівкою. Також змушують пройти навчання користування мобільним банкінгом під тим приводом, що якщо не пройдеш навчання, то ми тобі не видамо депозит.

2. Я був свідком, як людей пенсійного віку змушують донатити на якийсь збір ЗСУ. І взагалі працівники банку так голосно розмовляють що я завжди чую особисті данні інших клієнтів. Найбільше обурює те, що з пенсіонерів вони просто знущаються, не відповідають на питання, змушують задонатити. Це було неодноразово в обох віділеннях. У одного з пенсіонерів був борг по картці 1300 гривень, інша людина прийшла заплатити за комуналку. Тут зараз буде відповідь типу: працівник банку лише запропонував задонатити, але це на так. Працівник банку в ультимативній формі після того як чує питання від клієнта каже: У нас тут збір на пікапи, потрібно задонатити хоча б 100 гривень. Далі він чекає відповіді від клієнта, роблячи психологічний тиск! Подібна ситуація була в обох відділеннях. Дивно, але обирають в жертву лише пенсіонерів, мені ніхто задонатити не пропонував.

3. Працівники стали дуже некваліфікованими. Я раніше скаржився на онлайн підтримку. Хочу перед ними вибачитися, бо насправді онлайн підтримка — це єдиний мозок який залишається в Абанк спроможний хоч на щось. Працівник відділення увесь час обслуговування дублює питання в онлайн підтримку. Відповіді настільки довгі, що кожні хвилин 10 перепитую що відбувається і чого ми чекаємо.
Працівник Абанку витратив приблизно 1 годину для пошуку бланку на закриття ФОП, також він навіть не знав як його заповнювати.
Підтримка àбанку 19 вересня 2025, 20:10
Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дійсно дуже прикро, що він викликав негативні емоції.

Основна мета співробітника — повідомити про умови та переваги продуктів банку. Водночас важливо зазначити, що оформлення не є обов'язковим, і рішення завжди залишається за клієнтом. Це стосується як відкриття карток, так і можливості внести кошти на збір, відкрити вклад тощо.

Щодо останньої частини відгуку, деякі питання дійсно можуть потребувати більше часу для вирішення. Але, ми прагнемо детально розібратись в усіх з зазначених проявів, перевірити інформацію та вирішити питання. Для цього нами вже було надіслано вам особисте повідомлення. Будемо раді обговорити це більш детально.
25 вересня 2025, 20:10
Відгук не зарахований (на 25.09.2025).

Курс валют в абанку

USD 42 42.6