Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Проблема вирішена
Ann99999 8 квітня 2026, 13:08
Відділення за адресою: Ужгород, пр-т Свободи, 2
Один раз за все життя звернулась у відділення А-банку для зняття готівки з картки Моно. По-перше, від мене вимагали встановити їх застосунок для ідентифікації мене для цієї одноразової операції. Я відмовилась і змусила їх проводити паперову ідентифікацію. Як потім я дізналась з розмов працівниць між собою, встановлення застосунку — це відкриття у них рахунку (мені ж про це не повідомлялось, мені кажуть, що це лише ідентифікація). Далі я отримала в Дію повідомлення про запит моєї кредитної історії з метою оформлення кредиту від Абанку і коментарем, що навіть для відкриття рахунку, але не кредитного, а дебетового, такий запит не потрібен. Тобто і для орерацій БЕЗ відкриття будь-яких рахунків він також не мав би бути потрібним. Тепер боюсь, що на мене оформили кредит без моєї в цьому участі. Будь ласка, перевірте А-банк щодо відкриття шахрайських кредитів. А особливо щодо будь-яких рахунків на моє ім'я, адже я там нічого не відкривала — лише зняла готівку з карти ІНШОГО банку.
Підтримка àбанку 8 квітня 2026, 17:41
Добрий день. Дякуємо за прийнятий дзвінок.
Нам щиро прикро, що візит до відділення викликав у вас негативні емоції.
Повідомляємо, що запит до кредитного бюро є стандартною процедурою. Під час ідентифікації банк звертається до УБКІ виключно з метою попередньої оцінки можливих умов, які можуть бути запропоновані Банком Вам.

Жодних рахунків на Ваше ім'я відкрито не було, а кредити без відома та згоди клієнта в нашому банку ніколи не оформлюються.

Ми цінуємо Ваш спокій та довіру і завжди діємо відповідно до чинного законодавства. Сподіваємось, що надалі зможемо змінити Ваше враження на краще!
Марина Іваниш 7 квітня 2026, 19:17
Не раз зверталась у чат А-Банку)
Завжди допомогають, терпляче відносяться якщо щось не розумію. Сьогодні також допогли: при оплаті не проходили смс з кодом) я за кордоном, а це різні роумінг)
Але вони знайшли вихід, розібралися, надсилали тестові повідомлення. І нарешті все вийшло)
Дякую реьятки ви — кращі)
Але ж з Норвегії скажу що наші реьятки у підтримці завжди швидші, любязниші та лагидні) і самі швидкі та розумніші))
Підтримка àбанку 7 квітня 2026, 19:31
Завжди поруч, незалежно від кордонів🙌
Ірина Садикова 7 квітня 2026, 18:04
Допомогли активувати карту, коли не виходило, швидкий та чіткий зворотній зв’язок)
Дякую
Підтримка àбанку 7 квітня 2026, 18:21
Саме для таких моментів ми й працюємо 24/7😊
anwalt9718 7 квітня 2026, 17:12
Швидко допомогли повернути платіж з помилками в реквізитах
Підтримка àбанку 7 квітня 2026, 17:21
Дякуємо за довіру🥰
Madeline Mad 7 квітня 2026, 7:11
Не вперше виникають питання у користуванні тими чи іншими послугами та умовами. І лише консультанти А-банку можуть доступно і зрозуміло пояснити що до чого. Максимально ввічливий і оперативний сервіс. Також варто відзначити привітних і компетентних співробітників у відділенні міста. Завжди допоможуть і проконсультують❤️💎.Думаю над тим, щоб перейти на А-банк як на основний банк. Максимально задоволена сервісом і функціоналом додатку А-банк.
Підтримка àбанку 7 квітня 2026, 9:08
Дякуємо за відгук! Будемо раді стати для Вас основним фінансовим партнером 💚
Dima Petrichenko 6 квітня 2026, 13:17
Дуже швидко допомогли вирішити питання повернення коштів
Дуже гарний сервіс
Підтримка àбанку 6 квітня 2026, 13:51
Приємно знати, що ви задоволені нашою роботою🥰
Руслан Мацигін 4 квітня 2026, 11:49
Звернувся до банку з питанням пільгового обслуговування кредиту в зв’язку з мобілізацією до лав ЗСУ, питання вирішили на протязі 30 хвилин, грамотно, професійно.Дякую.Слава Україні.
Підтримка àбанку 4 квітня 2026, 12:10
Добрий день! Дякуємо за теплі слова та приділений час для залишення відгуку.
Раді, що змогли оперативно допомогти у такому важливому питанні. Ваша довіра мотивує нас тримати високу планку якості! Слова подяки вже летять експерту 😎🕊️ Героям Слава!
GerbertWells 3 квітня 2026, 21:24
У листопаді ДВС до банку надіслано Постанову, якою визначено:

1. поточний рахунок, відкритий у Акціонерне товариство Акцент_банк, для здійснення видаткових операцій на суму в розмірі, що протягом одного календарного місяця не перевищує двох розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом про Державний бюджет України на 1 січня поточного календарного року.
2. Постанову надіслати до Акціонерне товариство Акцент_банк для виконання, на виконанні в якому перебуває виконавчий документ стосовно боржника — фізичної особи,
сторонам виконавчого провадження — до відома.

Ця постанова чинна і діє згідно перехідних положень профільного закону про виконавче провадження.

03.04.2026 А-банком було повністю заблоковано всі картки у банку, включаючи зазначену для видаткових операцій, що поставило клієнта у скрутне становище без можливості забезпечити навіть свої базові потреби за ці невелиці законні кошти!

Вимагаю терміново перевірити зазначені факти, зобовязати розблокувати картки та накласти стягнення на фінансову установу, яка діє подібним чином постійно!
Підтримка àбанку 4 квітня 2026, 14:47
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок. Нам щиро прикро, що ситуація спричинила незручності. Розуміємо, наскільки важливо мати доступ до коштів.

Зазначимо, що банк діє виключно в межах законодавства. 03.04.2026 до банку надійшла нова постанова про арешт коштів, у зв’язку з чим були встановлені обмеження.

Наразі Ваше питання вирішене — за рахунком дозволено користування коштами в межах до двох мінімальних заробітних плат на місяць відповідно до вимог виконавчого провадження. Дякуємо за розуміння.
Раиса Шевчук 3 квітня 2026, 15:16
Відділення за адресою: Житомир, вул. Київська, 25
Дякую за не байдужість працівникам відділення м. Житомир, вул. Київська 25, та головному офісу АБанку
Підтримка àбанку 3 квітня 2026, 17:03
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Вже адресували подяку експертам відділення. Будемо раді новим зустрічам 💚🙌
Мінфін
Відповідь адміністратора
6 квітня 2026, 14:20
Відгук не зарахований (на 06.04.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
TetyanaOT 2 квітня 2026, 12:18
Обратилась в А-Банк с проблемой возврата средств от недобросовестного продавца в интернет-магазине. Была приятно удивлена уровнем сервиса — сотрудники быстро отреагировали на обращение, подробно проконсультировали и сопровождали процесс. В итоге деньги вернулись в короткие сроки.
Отдельно хочу отметить оперативную и вежливую поддержку. Спасибо за профессионализм!
Підтримка àбанку 2 квітня 2026, 12:25
Добрий день! Дякуємо, що поділились власним досвідом співпраці. Впевнені, ще не раз зможемо Вас приємно здивувати. Будемо раді зафіксувати подяку на експертів банку, для цього вже адресували Вам особисте повідомлення 😉💚
ilchenkosy33 2 квітня 2026, 11:59
Задоволений, що являюся клієнтом Банку. Чудовий персонал, завжди допомагають у вирішенні любої ситуації
Підтримка àбанку 2 квітня 2026, 12:15
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку нашої професійності. Вже адресували Вам особисте повідомлення. Прохання відповісти на нього, щоб ми мали змогу зафіксувати подяку на експерта банку. 💚
AlenaNaz 1 квітня 2026, 14:50
Мій абанк — це спокій і стабільність,
У кожній справі — мобільність.
Найкращий сервіс, вірний шлях,
Він поруч завжди у справах.
​Коли фінанси у порядку,
То і життя іде у складку.
Люблю свій банк за доброту,
За чесність і за висоту!
Підтримка àбанку 1 квітня 2026, 16:09
Вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий і творчий відгук 💚
Нам дуже приємно читати такі слова та знати, що Ви задоволені нашим сервісом. Будемо й надалі старатися для Вашого комфорту та позитивного досвіду 😊
odesssit 1 квітня 2026, 12:59
Відділення за адресою: Одеса, вул. Рішельєвська, 35/37
При відкритті валютного депозиту у відділенні розказали як швидко, зручно та новими купюрами віддають депозити…
Але реальність, як завжди інша… Прийшов у відділення 01.04 (депозит закінчився 31.03) і почув унікальну пропозицію пройтись по місту та пошукати в інших відділеннях, так як валюту привозять тільки під замовлення. Слід зазначити, що замовити валюту під закінчення депозиту в додатку немає можливості, тому що гроші ще не на карті…Пішов гуляти по місту в пошуках своїх грошей. Якщо хтось розраховує отримати гроші в наступний день закриття депозиту, то вдягніть гарне взуття для прогулянок.
Підтримка àбанку 1 квітня 2026, 17:11
Добрий день! Нам щиро прикро, що візит до відділення викликав у Вас негативні емоції.

Зазначимо, що іноземну валюту ми видаємо відповідно до вимог НБУ, у належному стані. Для гарантованого отримання суми рекомендуємо здійснювати попереднє замовлення.
Оскільки замовлення не було оформлене, Вам запропонували альтернативні варіанти, зокрема звернення до інших відділень.

Наразі замовити валюту з депозиту можна через чат підтримки або за номером 7776.
Дякуємо за Вашу ідею щодо можливості замовлення валюти заздалегідь у мобільному застосунку, обов’язково врахуємо її в роботі.
Ми дуже цінуємо вашу довіру та зробимо все, щоб наступні візити залишали лише приємні враження 💚
Valya2504 1 квітня 2026, 10:13
Всім рекомендую цей банк, зручно, швидко, комунікабельно.
Підтримка àбанку 1 квітня 2026, 10:45
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ми завжди поруч, щоб допомогти у будь-якій ситуації 😊💚
snu56730857 30 березня 2026, 17:49
Відділення за адресою: Київ, пр-т Академіка Палладіна, 22
Мені дуже приємно співпрацювати саме з цим банком, адже сервіс та обслуговування тут на дуже високому рівні, всі питання вирішувалися вчасно та оперативно. Простота у використанні мобільних додатків, оперативність в відкритті та закритті рахунків. Хоч бізнес рахунок вже закритий, але я продовжую користуватись послугами для власних потреб.
Дякую за співпрацю, ціную професіоналів.
Підтримка àбанку 30 березня 2026, 19:23
Добрий день! Раді, що Ви з нами. Працюємо, щоб й надалі надавати Вам виключний рівень сервісу. Слова подяки вже на шляху до нашого експерту 💚❤️‍🔥
snu77875965 30 березня 2026, 9:33
В мене всі питання вирішуються дуже швидко і зрозуміло, за весь час не було ніколи ніяких негативних моментів.
Дякую банківським працівникам за професіоналізм.
Підтримка àбанку 30 березня 2026, 10:27
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Раді, що Ви з нами. Слова подяки вже на шлях до нашого експерта 💚🕊️
Vladimir V 30 березня 2026, 0:32
Коли я відкрив картку в А-Банку, спочатку все було добре. Мені подобається додаток і сервіси. 90 відсотків моїх зарахувань надходили від 2−3 осіб — це родичі і близькі друзі, тож і вихідні перекази були їм же. Інші 10 відсотків — це мої вихідні перекази на власну картку в іншому банку. Це ніколи не викликало ніяких проблем) І от, будь ласка — отримайте — картки заблоковано фінмониторингом і просять надати данні з вхідних переказів — дати і від кого. Це не є проблемою — надав. Після цього надходить вимога — надайте скріни з кріптобіржі, якою ви користуєтесь. І щоб там було написано ПІБ))) Звісно, це не справа банку взагалі, але як його надати, якщо ніякого ПІБ після верифікації на біржі немає — є просто рандомний аватар і нікнейм)) Пишу про це — за годину приходить — ми розриваємо з вами відносини на підставі закону про протидію легалізації і відмиванню коштів)) Перед цим рішенням я в чаті попросив оператора закрити рахунки. Що потім — після надходження повідомлення від банку про розрив ділових відносин не можна ані написати в чати, ані зателефонувати в банк, господи мене прости. Щож, я не проти закрити рахунок, якщо банк так непокоять мої розрахунки з мамою))) Але це може відбутись в цьому випадку лише на підставі моєї власної ініціативи на підставі статті 1075 Цивільного Кодексу України, а не на підставі невміняємого комплаєнсу та закону про відмивання коштів. І наостаннє — надайте ваш рахунок в іншому банку, щоб ми перерахували туди кошти — ні, дякую. Я не збираюсь ще там надавати пояснення, чому Акцент-Банк вирішив мене забанити. Тож, залишок коштів можете відправити на мій номер телефону, сподіваюсь, Київстар це переживе. Або залиште собі на розвиток комплаєнсу та фінмоніторингу. А, ще, надайте нам виписки з іноземних банків, де видно, що ви отримуєте там зарплату, яка дозволяє вам інвестувати в криптовалюту.)) звісно, за версією банку такого не може бути, що я в неї не інвестую, а отримую її в результаті своєї діяльності))) Тож, без жалю покидаю цей прекрасний банк і бажаю успіхів на тлі скорочення клієнтської бази.
Підтримка àбанку 30 березня 2026, 16:39
Добрий день! Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі. В результаті аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.

Для розв'язання питання відповідно до норм чинного законодавства банк має отримати відповідний офіційний документ, що зможе підтвердити джерело надходження коштів. Такого документу отримано так і не було. Зауважимо, що кошти на Ваших рахунках продовжують належати Вам. Для їх дебатування необхідно заповнити отриманий Вами раніше шаблон заяви. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
emeta 27 березня 2026, 21:34
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Шевченка, 59
27.03.26 около 13:00 отправил p2p перевод на собственную карту в другом банке.
Средcтва с карты списались, но так и не дошли до банка получателя
Денег нет ни на карте, ни в истории операций, ни в банке получателе
В истории нет и упоминания о переводе. Растворились в воздухе
Поддержка разводит руками.
Підтримка àбанку 28 березня 2026, 11:43
Добрий день! Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання у Вас негативних емоцій.

У даному випадку платіж дійсно перебуває на етапі очікування фінального статусу, що може зайняти певний час. Зазвичай питання вирішується протягом наступного робочого дня, однак можливо буде витрачено більше часу.
Ми детально перевірили Ваші звернення до підтримки та обов'язково врахуємо їх для покращення нашого сервісу.

Наразі питання щодо отримання фінального статусу платежу знаходиться в роботі. Після отримання результату ми обов’язково повідомимо. Дякуємо за терпіння! 💚
Vladimir Vladimirov 27 березня 2026, 10:17
Чіткі відповіді працівника колцентру, вічливо і швидко, дії тех пвідтримки за 5 хвилин, все зробили, велика подяка, дай Бог вам розвитку!!!
Підтримка àбанку 27 березня 2026, 10:48
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Будемо раді зафіксувати подяку на експертів банку. Вже написали Вам в особисті 💚😉
Ndrei 26 березня 2026, 20:36
А-банк не дає можливості користувачу отримувати SMS-коди використовуючи загальнонародні українські месенджери WhatsApp, Signal, або Telegram.
A-bank дає можливість отримувати СМС тільки на Viber, який в Україні ніхто не використовує через його російський слід.

Крім того, самі СМС-підтвердження операцій це ні що інше як перешкода власнику коштів використати свої кошти. От я зараз не можу переслати жінці кошти наскарту, так як стстема вимагає від мене підтвердження. Я не обирав такі заходи безпеки, але мені ці заходи безпеки «впарюють» без моєї згоди, мовляв, це для твоєї безпеки бла-бла-бла. Але я сам несу відповідальність за свої кошти і їх втрату, тому я сам маю право відключити ці СМС-підтвердження, але А-банк не дає мені такої можливості.
Підтримка àбанку 27 березня 2026, 11:09
Вітаємо! Хочемо уточнити, що Viber належить японській компанії Rakuten. Проте ми поважаємо Ваш вибір і завжди пропонуємо альтернативу у вигляді стандартних SMS. Банк обрав ці канали, оскільки вони є захищеними та відповідають високим вимогам безпеки для передачі чутливої інформації.

Також звертаємо увагу, що підтвердження операцій — це обов’язкова складова безпеки. Залежно від типу операції можуть використовуватися різні методи: OTP-код, ПІН-код картки або біометрія (Face ID/Touch ID). Спосіб підтвердження визначається системою автоматично задля максимального захисту коштів клієнтів.

Наразі код підтвердження було надіслано Вам у СМС, і операцію вже успішно проведено. Сподіваємось на розуміння!

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про абанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.