Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Arlekos23 17 березня 2026, 11:27
Відділення за адресою: Київ, Оболонський пр-т, 26
Хочу залишити відгук щодо роботи А-Банку у ситуації з помилковим платежем.
04.03.2026 я помилково поповнив мобільний рахунок lifecell на суму 5000 грн. Спочатку ситуація виглядала складною: оператор повідомив, що кошти зараховані, і без додаткових дій повернення неможливе, а банк, у свою чергу, пояснив, що не здійснює пряме листування з оператором.

Фактично довелося самостійно розбиратись у процесі, комунікувати і з банком, і з оператором, і навіть залучити отримувача коштів, який також пішов назустріч.

Після офіційного звернення до банку заяву було зареєстровано (№ 4615083), і банк надав необхідний документ для врегулювання питання з оператором. Це стало ключовим моментом у вирішенні ситуації.

Оператор, отримавши підтвердження від банку, провів перевірку, обмежив використання коштів та в результаті здійснив їх повернення.
У підсумку кошти були успішно повернуті на мій рахунок.

Хочу відзначити, що, незважаючи на нестандартну ситуацію, банк коректно зафіксував звернення, надав необхідні документи та допоміг пройти весь процес до кінця.

Ситуація показала, що навіть у складних кейсах питання можна вирішити, якщо діяти послідовно і з боку банку є підтримка.

Дякую за роботу та вирішення питання.
Підтримка àбанку 17 березня 2026, 11:39
Щиро раді за такий результат! Дякуємо, що поділилися досвідом. Завжди поруч💚
У жовтні 2025 року була оформлена картка дія для зарахування базової державної допомоги. У січні 2026 року у банку по їх словам від їхнього співробітника у них виникли технічні проблеми і тому для отримання коштів мені необхідно відкрити в них нову картку жовта і надалі всі зарахування будуть надходити на неї, а не на карту дія. У лютому місяці 2026 року виявилося що ця інформація була брехнею, банк зробив переказ коштів і не попередив, що надалі такі перекази будуть неможливі, тому у березні банк відмовив у переказі коштів та виправлення своїх помилок які призвели до принесення матеріальної шкоди моїй родині та моєму психічному стану під час війни. Прошу Мінфін розібратися з даним правопорушником, а громадянам нашої країни ніколи не співпрацювати з брехливим абанком!
Підтримка àбанку 17 березня 2026, 17:59
Добрий день!

Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій. Мусимо зауважити, дана виплата від Пенсійного фонду України надходить саме як базова соціальна допомога, згідно державної програми підтримки. За правилами виплати кошти можуть бути зараховані тільки на карту Дія. Дані правила були встановлені пізніше першого отриманого Вами зарахування.

Ми намагались проінформувати Вас про це 2026-02-12 та 2026-03-16, проте встановити зв'язок не вдалось.

Наразі було прийнято та індивідуального погоджено рішення про дебатування коштів. Після вирішення ми проінформуємо Вас додатково.
Valer11 16 березня 2026, 15:51
Предистория:

В январе с неарестованной карты НАЦИОНАЛЬНОГО КЭШБЕКА (счёт сам под арестом) списали 12 гривен с копейками в пользу судебного исполнителя.
Это был трэш. Нац.кэшбек вообще не арестовывают.
Судебный исполнитель карту нац.кэшбека тоже не арестовывал. В списке на арест от исполнителя банку этой карты нет. Доп.список в банк ни от одного из каких-либо судебных исполнителей не поступал. Эта карта и сейчас не арестована. Но списание с неё сделали именно по текущему исполнительному листу.

Потрачено несколько дней на переписку с банком. Дело не в сумме.
И тут вырисовалась интересная позиция. Но читать объяснения банка надо между строк. Там не всё могут сказать прямо:

оказывается, ВНИМАНИЕ, списание могут сделать с абсолютно любой, даже незаблокированной карты, даже без письменного запроса судебного исполнителя, и без письменного уведомления владельцу карты, ПРОСТО ПО УСТНОМУ РАСПОРЯЖЕНИЮ КОГО-ТО со стороны. И это факт.
Проделанное списание повесят на тот исполнительный запрос, который был ранее.

Платёжные квитанции на такие списания в банковском приложении А-банка не формируются. Технически не предусмотрено. Можете попытаться заказать через службу «поддержки», если получится.

Вторая часть Марлезонского балета:

Оставляю им на счёте Нац.кэша в этот раз 6 копеек. КОПЕЕК. Уже просто интересно.
Списали! Произвольно, без ареста, когда им сказали.

Клас! Это судебный исполнитель, судья и истец (лжец и вор) будут теперь рвать на части свою добычу в размере 6-ти копеек. Исполнителю — копейку. Судье — две. Ворюгам из Теплосети — три. И всё это благодаря пунктуальным стараниям работников А-банка.

Спасибочки 😉 Повеселили. И не дорого 🤣🤣🤣
Підтримка àбанку 16 березня 2026, 19:54
Вітаємо!
Розуміємо, що ситуація може бути неприємною, тому хочемо надати роз’яснення.

У разі надходження до банку платіжної вимоги на примусове списання коштів, банк зобов’язаний виконати її у встановленому законодавством порядку.

Ми хочемо детально розібратися у ситуації, що склалася. Уже очікуємо на Вашу відповідь в особистих повідомленнях, щоб оперативно все перевірити. Будемо вдячні за зворотний зв’язок!
XortZP 16 березня 2026, 11:44
После расторжения договора с Монобанком, остаток средств в сумме 0.47 грн. был выведен на Зелёную карту АБанка. После того, как 47 копеек пришли в Абанк, мне были заблокированы все карты.
Абанк начал с меня требовать письменного объяснения причин расторжения договора с Монобанком, потом начал требовать выписку по движению средств в Монобанке за крайние полгода.
После долгих разговоров в чатботе с сотрудником банка, решил все-таки предоставить документы, хотя требования АБанка являются незаконными, движение по счёту, тем более другого банка, является банковской тайной.
Связался с Монобанком, взял справку о закрытии карточного счета, взял справку о движении средств за полгода, взял справку о переводе остатка в сумме 47 копеек на счёт в Абанк, предоставил Банку, но им этого снова мало. Говорят у вас не было транзакций в Монобанке, покажите нам транзакции.
Вообщем, если хотите проблем со своими картами, открывайте счет в, А Банке. Очень надёжный Банк😀
Да, забыл сказать. Перед этим я через кассу АБанка закрыл лимит, процентами по которому я кормил АБанк в течении полугода.
Видать обиделись, что заработка им больше не видать, и заблокировали мне карты.
И это при том, что у меня ещё открыта рассрочка по карте.
Вот такие у нас банки. Один банк раскрывает личные данные клиентов, другой по беспределу блокирует карточные счета.
Підтримка àбанку 16 березня 2026, 20:15
Добрий день!

Нам прикро, що ця ситуація призвела до отримання саме таких емоцій. Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.

Ми зацікавлені у подальшій співпраці з Вами, тому вже надіслали повідомлення у прив’язаний месенджер. Будемо вдячні за відповідь та надання запитаного документа для вирішення питання.
Полезный комментарий
XortZP 17 березня 2026, 12:33
Счета разблокированы, ограничения сняты. Рад что сотрудники Банка разобрались в ситуации.
Проблема вирішена
Алексей Бондарев 15 березня 2026, 14:27
Пришло предложение подключить карту платинум, со сказочными бонусами, с БЕСплатным обслуживанием, завел карту, мне сказали получить можно только если не будет задолжности по основной кредитке, у меня задолженность была, я платновую заблокировал в кабинете, там был ноль и естественно картой не пользовался, через четыре месяца снимают с меня за ОБСЛУЖИВАНИЕ платиновой карты карты 400 гр, супер, позвонил в поддержку, они говорят ничем вас поддержать не могут
Підтримка àбанку 15 березня 2026, 18:02
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок.
Хочемо уточнити, що за тарифами картки Platinum обслуговування є безкоштовним при торгових операціях від 20 000 грн на місяць. Якщо одна із умов безкоштовного обслуговування не виконана, у такому випадку комісія становить 400 грн.
Наразі Ваше питання вирішене, ситуацію врегульовано. Раді, що змогли допомогти та сподіваємося на подальшу приємну співпрацю! 💚
Luda1708 15 березня 2026, 8:24
Хочу висловити велику подяку Дмитру та Світлані за кваліфіковану допомогу у вирішенні питань. Дуже приємні та ввічливі співробітники, які надали допомогу дуже швидко, якісно. Велика вам вдячність
Підтримка àбанку 15 березня 2026, 10:59
Добрий день! Неймовірно приємно отримувати такий відгук! 😍 Ваші слова подяки вже передано експертам. Дякуємо, що поділилися досвідом! 💚
Kolubri 14 березня 2026, 19:09
Відділення за адресою: Луцьк, пр-т Волі, 14
Мені по акції нарахували кешбек і я його не зміг найти в застосунку, написав в підтримку на телеграм і мені відповіли через пару хвилин, стисло і зрозуміло мені допомогли з цим питанням, ще раз дякую.
Підтримка àбанку 14 березня 2026, 19:27
Були раді допомогти розібратися🤗
JUNELU16 14 березня 2026, 14:34
завжди допомагають і роз’ясняють все чікто, легко відкрити нові рахунки і також закрити, чудовий банк
Підтримка àбанку 14 березня 2026, 14:42
Завжди поруч, якщо знадобиться допомога✨
OlgaBaziuk1987 14 березня 2026, 14:18
Я мало не стала жертвою шахраїв.
На моє велике щастя банк заблокував перерахунок коштів, хоча я кілька разів дзвонила на гарячу лінію з проханнями розібратись в ситуації.
Щиро дякую працівникам за відмінну роботу!!!
Підтримка àбанку 14 березня 2026, 14:35
Головне, що Ваші кошти залишилися в безпеці. Дякуємо за довіру та приємні слова😊
Struchaeva 13 березня 2026, 21:53
Когда что-то не получилось во время, входят в положение и уважительно относиться к клиенту это не везде так спасибо большое.
Підтримка àбанку 14 березня 2026, 19:29
Для нас важливо бути поруч. Дякуємо, що цінуєте💚
arhiv51200 13 березня 2026, 10:54
Щиро дякуємо А-Банку за високий рівень сервісу та справжню клієнтоорієнтованість. Для нашої родини це не просто банк — це надійний фінансовий партнер і справжній сімейний друг, який підтримує навіть у складних ситуаціях.

Нещодавно, перебуваючи за кордоном і маючи технічно несправний телефон, ми зіткнулися з проблемою зміни фінансового номера. Самостійно вирішити це було майже неможливо. Особливо цінно, що всю проблему вдалося вирішити повністю дистанційно завдяки професійності, терпінню та уважному ставленню фахівців А-Банку.

Співробітники банку діяли дуже тактовно і спокійно, крок за кроком допомагаючи знайти рішення. Навіть за кордоном відчувається, що А-Банк поруч, захищає та підтримує своїх клієнтів.

Саме такий підхід формує довіру до банку і впевненість у завтрашньому дні. Бажаємо керівництву та всьому колективу А-Банку подальшого розвитку, натхнення та ще більше вдячних клієнтів!
Підтримка àбанку 13 березня 2026, 11:11
Відстань не є перешкодою, коли йдеться про підтримку наших клієнтів. Дякуємо за такі теплі побажання💚
Ura1985 12 березня 2026, 17:37
Дуже подобається обслуговування на відділенні в м. Кропивницький, Набережна, 13. Чуйний персонал, професіонали своєї справи. Також подобається карта АТБ від А-банку. Всім рекомендую
Підтримка àбанку 12 березня 2026, 17:51
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку якості наданих послуг. Будемо раді новим зустрічам в наших відділеннях. Слова подяки вже на шляху до наших експертів 🕊️⭐
Проблема вирішена
valysshka 12 березня 2026, 9:21
Написала заяву на повернення коштів на інший банківський рахунок, підтримка пише протягом 24 годин кошти будуть перераховані!!! заява вже більше чуток на розгляді!!! а підтримка одне і де саме пишу ваша заявка на розгляді!!! мало того що списали 2500 то ще не перераховують кошти!
Підтримка àбанку 12 березня 2026, 13:28
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

Банком було успішно отримано згоду на повернення вказаної суми. Окремо, звертаємо увагу, що час опрацювання документу для дебатування залишків коштів становить до 24 годин. Банком було виконано дебатування у згаданий вище термін. Наразі питання є успішно вирішеним
Володимир Крилов 12 березня 2026, 8:43
Відділення за адресою: Чернігів, пр-т Левка Лук'яненка, 21
Швидко вирішили питання з оновленням документів

Нещодавно у мене виникла ситуація з документами. Я переоформлював паспорт на ID-картку, і поки вона виготовлялася, система А-Банку побачила, що паспорт знаходиться в процесі переоформлення. Через це з’явилося повідомлення про необхідність оновити документи.

Через декілька днів мені прийшло СМС із ЦНАП, що моя ID-картка вже готова. Я поїхав, забрав новий паспорт і після цього заїхав у А-Банк, щоб оновити дані.

Приємно здивувало, що все вирішили дуже швидко — буквально за 5 хвилин співробітник оновив інформацію в системі, і питання було повністю закрите.

Дякую працівникам банку за оперативність і ввічливе обслуговування.
Підтримка àбанку 12 березня 2026, 9:17
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Раді, що питання з оновленням даних вдалося вирішити швидко та зручно для Вас. Ваші слова вдячності вже передані експертам нашого відділення. Дякуємо, що обираєте Абанк! 💚
Мінфін
Відповідь адміністратора
14 березня 2026, 11:18
Відгук не зарахований (на 14.03.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Sofi1488 11 березня 2026, 18:23
Помилково через термінал, А банку поповнила чужу картку на 4600 грн, звернулася на гарячу лінію, надала всі данні, майже тиждень розбиралися з моїм питанням, у висновку подзвонили з головного офісу і сказали що повернути кошти не можуть, щоб я сама звʼязувалась з власником картки. Яким чином? На всі мої питання співробітник головного офісу декілька разів повторила «ваше питання розглянуто та вирішено» і просто скинула трубку. З Приват банком у такій ситуації гроші було повернуто…
Підтримка àбанку 11 березня 2026, 20:31
Вітаємо! Нам справді шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував лише якісну підтримку, тому хочемо детально розібратися у тому, що сталося. Вже чекаємо на вашу відповідь в особистих повідомленнях, аби оперативно все перевірити. Будемо вдячні за зворотний зв’язок!
Ruslann88 11 березня 2026, 12:35
Були моменти по кешбеку, дуже швидко вирішили, перерахували, круто !!🤘
Підтримка àбанку 11 березня 2026, 12:59
Добрий день! Раді, що питання з кешбеком вдалося швидко вирішити. Завжди намагаємося допомагати якомога оперативніше. Слова подяки вже передано експерту.
Дякуємо за відгук! 😊💚
Виктор Южик 11 березня 2026, 11:20
Хорошо проконсультировал работник, А банка все понятно написал и что к чему!
Підтримка àбанку 11 березня 2026, 11:37
Добрий день! Дякуємо за Ваше відгук та високу оцінку. Слова подяки вже на шляху до нашого експерта ⭐🕊️
Dani1 11 березня 2026, 9:30
Користуюся послугами А-Банку вже близько двох років. За цей час сервіси банку повністю закрили всі мої щоденні потреби — як особисті, так і для венення бізнесу.

Що особливо цінно для мене — це абсолютна прозорість. Досі (і, дай боже, назавжди) я не зіткнувся ні з прихованими комісіями, ні з будь-яким обманом. Усе гранично ясно, чесно та чітко.

Також дуже помітно, як банк постійно розвивається. Те, чого, здавалося, не вистачало ще вчора, сьогодні вже реалізовано та працює. Приємно бачити, як швидко додаються нові послуги та можливості, що спрощують життя.

Окремо хочу відзначити службу підтримки: реагують швидко, професійно і в будь-який час доби. Це дає мені як клієнту повний спокій — я знаю, що мої особисті кошти та бізнес-операції під серйозним захистом.

Величезна подяка всій команді. Будь ласка, залишайтеся такими ж і не втрачайте клієнтську довіру! Ви на правильному шляху.
Підтримка àбанку 11 березня 2026, 9:48
Добрий день! Дякуємо за довіру протягом двох років!
Раді, що абанк став надійною підтримкою для вашого бізнесу та життя. Ми вже написали вам в особисті — хочемо зафіксувати подяку для наших експертів. Дякуємо, що Ви з нами! 💚
Руслан Кравченко 10 березня 2026, 16:10
зіткнувся з проблемою, що треба було оновити персональні дані у àбанку, це робиться через дію, але і в дії теж треба було оновити дані через любий банкінк, але через збіг обставин більше не було банкінгу, окрім àбанку, звернувся у підтримку чат-онлайн, мені все пояснили і буквально за 5 хвилин зробили те, на що в інших виходить робити годинами, а то і днями.
Неймовірний сервіс, приємне спілкування.
Дякую вам, àбанк 🫶
Підтримка àбанку 10 березня 2026, 16:22
Добрий день! Дякуємо, що приділили час та залишили такий теплий відгук.🔥Будемо раді зафіксувати подяку на експерта банку. Вже написали Вам в особисті 💚😉
Мінфін
Відповідь адміністратора
13 березня 2026, 14:44
Відгук не зарахований (на 13.03.2026).
Artem195 7 березня 2026, 17:48
Швидко відповідають працівники служби підтримки
Підтримка àбанку 7 березня 2026, 18:15
Вітаємо! Вдячні за приділений час та залишену високу оцінку ⭐

Курс валют в абанку

EUR 50.2 51

Курс валют в абанку

EUR 50.2 51
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про абанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.