Мінфін - Курси валют України

Встановити
vkopot
Володимир Копоть
Зарегистрирован:
29 жовтня 2019

Последний раз был на сайте:
9 лютого 2023 о 16:27
https://Monitor.Estate
25 травня 2020, 11:11

Навіщо перевіряти нерухомість на вторинному ринку?

Вторинна нерухомість має свою історію, в якій бувають темні сторінки: арешти, судові справи, незаконні перепланування і прописані родичі. Основні ризики пов'язані з дорученнями, іпотекою, даруванням, спадщиною, розлученнями, підробкою документів і різними видами шахрайства з боку продавців, нотаріусів, ріелторів та інших пов'язаних осіб. Бувають випадки, коли документи на квартиру здаються надійними, проте через деякий час приходить судове рішення, на квартиру накладають арешт, а мешканців примушують виселятись. Щоб уникнути подібних проблем під час придбання нерухомості на вторинному ринку, не варто довіряти своїй інтуїції, а краще звернутись до юристів.

Супровід угод з нерухомістю на вторинному ринку

Юридичний супровід угод з нерухомістю на вторинному ринку дуже популярна послуга, яку надають багато юридичних компаній. Юристи допоможуть швидко й оперативно розібратися в будь-яких складних питаннях, що виникають під час укладання угод на вторинному ринку. Зберуть всі необхідні документи, перевірять договір і забезпечать супровід впродовж всього процесу підписання угоди.

Юридична допомога може охоплювати роботу з договорами купівлі-продажу, дарування, оренди тощо. Також вирішення будь-яких питань пов'язаних з передачею тих чи інших прав на нерухоме майно – це теж компетенція юристів.

Ризики при купівлі житла на вторинному ринку

  1. Продавці, щоб уникнути сплати податків можуть занижувати вартість квартири в договорі, тому у випадку судових спорів покупець отримає лише суму вказану в договорі.
  2. Ще одним нюансом є перепланування, якщо воно було зроблено незаконно, покупець буде змушений сплатити штраф.
  3. Крім того часто квартири продають шахраї за підробленими документами, тому угод на одну і ту ж нерухомість може бути декілька.
  4. Проблеми можуть з’явитися з купівлею квартири яку отримали у спадок, несподівано з’являться родичі померлого і подадуть позов до суду у зв'язку з тим, що лише дізнались про смерть родича і раніше не могли пред'явити свої права у встановлений законом термін.


Мало хто має час, сили і можливості щоб оцінити юридичну законність угоди самостійно, тому простіше і спокійніше буде звернутися до фахівців з нерухомості, які повністю володіють питанням і збережуть ваш час і гроші.

Просмотров: 455, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися