Мінфін - Курси валют України

Встановити
51210319
Зареєстрований:
11 липня 2016

Останній раз був на сайті:
25 травня 2024 о 10:44
51210319 — МФО України що по чем для клієнтів?
фінансовий консультант
7 січня 2021, 5:55

Люблю я усмішку клієнтів та сам такий, що посміхаюся

Карткою я ще не користувався Моно але до вподоби її умови. Що дуже здивувало, це рейтинг, банк займає перше місце в народному рейтингу по версії Мінфіну. Невже цей банк краще ніж Приват банк або ПУМБ. Люди обирають банк, якому всього 2 роки та 2 млн клієнтів. Пробачте, що не кажу назву організації, цей банк ви мабуть знаєте та користувачів, які обирають послуги кредитних карток та карток для особистого користування для оплати товарів в інтернеті та інших потреб.

Посміхаюся я, що Банк мене звабив кеш бек та пільговим терміном до 62 днів. Оплатою товарів частинами та поповнення рахунку картки в терміналах без комісії .

В Комфі пішов та взяв у розстрочку або в кредит телефон на 4 місяці наприклад. Просто картка потрібна та внесення щомісячно оплати за кредит. Щось схоже на оплату частинами як в Приваті… Отримати картку можна за допомогою фотографії іпн та проходження верифікації через смартфон. Віртуальний банк без відділень, але підтримка існує щоденно без вихідних та перерв.

Кредитка з обов'язковим відсотком оплати дорівнює 3.2% та ліміт картки може бути до 100 тис. грн.

Я посміхаюся, що молодь цим все більше користується, а люди пенсійного віку ходять до Ощадбанк та проводять багато часу в черзі…

Переглядів: 383, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися