Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 жовтня 2023, 17:49

Соціальна ініціатива ПУМБ з подвоєння виплат єВідновлення

Кожен з учасників програми подвоєння виплат єВідновлення від ПУМБ — це справжній приклад стійкості та незламності. Далі ПУМБ розповідає історію Геннадія з Херсонської області, який став переможцем серпня.

Рідне селище Геннадія було окуповано майже одразу. 13 березня 2022 року російські війська захопили владу і почали встановлювати свої правила: «Вкрали автомобіль, пограбували будинок. Ми практично жили у підвалі, постійно ховаючись від обстрілів. Я зрозумів, що далі буде тільки гірше і вирішив разом з родиною пробиратись до своїх, до України».

4 вересня 2022 селище було звільнено і вже за кілька тижнів Геннадій вирішив повертатися до рідного дому: «Це був жах — вкрадено усі цінності з будинку, розбитий дах, немає вікон, поламані, обдерті стіни. Снаряд потрапив у літню кухню з підвалом де ми ховались. Якби ми залишились під окупацією — ми би загинули. Сусіди розповідали, що найжорстокіші бої відбувалися в серпні 2022 і саме тоді постраждав наш будинок».

Про соціальну ініціативу — програму подвоєння виплат єВідновлення від ПУМБ Геннадій дізнався від сина і за його порадою обрав саме цей банк. «Я не дуже вірив у виграш, бо ніколи нічого задарма не отримував, але син порадив відкрити картку єВідновлення від ПУМБ. По-перше, він сам є клієнтом банка і довіряє йому. По-друге, нас привабила можливість додаткової економії — бонус та кешбек на будівельні матеріали. Для нас це важливі переваги, бо ремонт коштує дорого. Тож, с травня 2023 року я клієнт банка».

Гроші від держави Геннадій вже витратив на закупівлю будівельних матеріалів, гроші від ПУМБ — на будівельні матеріали, оплату праці робітників та допомогу ЗСУ: «Мені подобається, що немає обмежень як витрачати ці кошти — можна і ремонт зробити, і допомогти військовим».

Соціальна ініціатива ПУМБ з подвоєння виплат державної допомоги єВідновлення триватиме до 14 червня 2024 року, тож не зволікайте. Банк сплачує усі податки під час отримання фінансової допомоги, тож всі кошти можна буде витратити на відновлення житла і щасливого сімейного життя. Максимальна сума виплати від ПУМБ — 200 тис. грн. Детальніше про умови картки єВідновлення від ПУМБ — за лінком.

Соціальна ініціатива ПУМБ — допомога від банку українцям. Віримо у перемогу та ЗСУ!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися