Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2022, 10:01

Хакери вкрали у легендарного трейдера Джордана Белфорта $ 300 000 у криптовалюті

Джордан Белфорт, колишній біржовий брокер, відомий як «Вовк з Волл-стріт», стверджує, що минулого року під час злому він втратив криптовалюту на понад 300 000 доларів. Про це він заявив в інтерв'ю Yahoo Finance Live, пише noworries.news.

Джордан Белфорт, колишній біржовий брокер, відомий як «Вовк з Волл-стріт», стверджує, що минулого року під час злому він втратив криптовалюту на понад 300 000 доларів.
Фото: Джордан Белфорт

►Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини

Белфорт не уточнив, як саме зламали його криптогаманець та чи проводиться розслідування з цього приводу. Трейдер порівняв чинний стан криптовалютної галузі з хаотичним «Диким Заходом».

«Галузь відчайдушно потребує регулювання, їй необхідний нагляд SEC [Комісії з цінних паперів і бірж США — ред.] або якогось іншого органу, який би міг втрутитися і принамні впорядкувати хаос. Але навіть якщо це й станеться, шахрайство нікуди не дінеться — таке трапляється та й на фінансовому ринку», — зазначив Белфорт.

Читайте:«Вовк з Уолл-стріт» розкритикував високоризикові криптовалюти

Відповідаючи на запитання, що, на його думку, потрібно для відновлення довіри в галузі та як обмежити шахрайство на ринку, Белфорт припустив, що переважна більшість криптовалют повинні регулюватися як цінні папери. Щоправда, колишній трейдер вважає, що мова не про флагманські цифрові активи.

«Я не вірю, що біткоїн це цінний папір. Біткоїн справді є товаром або власністю, як би по-іншому ви це не називали. Він децентралізований, тому я думаю, що це зовсім інша річ, Ethereum також», — заявив фінансовий аналітик.

Читайте: «Вовк з Уолл-стріт»: біткоїн — довгострокова страховка проти інфляції

Нагадаємо

У 2018 році Белфорт заявив, що у роздрібних інвесторів у першу криптовалюту «промиті мізки». Через кілька років він змінив свою думку, як і багато інших інвесторів та фінансистів.

Нагадаємо, у липні 2022 року «Вовк з Уолл-стріт» назвав біткоїн довгостроковим хеджем проти інфляції.

Раніше він розкритикував мем-криптовалюти Shiba Inu та Dogecoin за відсутність цінності. На його думку, творці цих проєктів користуються нерегульованим ринком і мають потрапити до в'язниці.

Актуальний курс біткоїна та інших криптовалют можна переглянути тут

Коментарі - 1

+
0
kolya88
kolya88
29 листопада 2022, 10:19
#
На фото он улыбается значит совсем не расстроился потому что кошелек виртуальный и деньги не настоящие
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися