Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2022, 16:46

«Вовк з Уолл-стріт» розкритикував високоризикові криптовалюти

Колишній американський брокер Джордан Белфорт, відомий як «Вовк з Уолл-стріт», в інтерв'ю The Crypto Mile порівняв цифрові активи з низькою капіталізацією зі «сміттєвими» акціями, пише forklog.

Колишній американський брокер Джордан Белфорт, відомий як «Вовк з Уолл-стріт», в інтерв'ю The Crypto Mile порівняв цифрові активи з низькою капіталізацією зі «сміттєвими» акціями, пише forklog.►Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини«Сміттєві акції»«Не думаю, що існує дослідження, яке ви можете зробити для захисту себе від цих наднизьких капіталізації активів, за винятком дуже раннього входу», — заявив він.
Фото: Джордан Белфорт

►Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини

«Сміттєві акції»

«Не думаю, що існує дослідження, яке ви можете зробити для захисту себе від цих наднизьких капіталізації активів, за винятком дуже раннього входу», — заявив він.

За словами Белфорта, у цьому сегменті можна заробити величезні гроші, але більшість покупців «сміттєвих» акцій втратить свої кошти.

Він застеріг інвесторів від придбання таких активів тільки якщо вони не готові виділити певну суму зі свого портфеля на азартні ігри.

«Вовк з Уолл-стріт» розповів, що розглядає насамперед біткоїн та Ethereum як надійні цифрові активи через їх міцний фундамент.

«Я вважаю, це лише питання часу, коли біткоїн досягне зрілості, щоб він почав торгуватися більше як засіб збереження цінності, ніж як акції», — пояснив він.

Читайте: «Вовк з Уолл-стріт»: біткоїн — довгострокова страховка проти інфляції

Нагадаємо

У 2018 році Белфорт заявив, що у роздрібних інвесторів у першу криптовалюту «промиті мізки». Через кілька років він змінив свою думку, як і багато інших інвесторів та фінансистів.

Нагадаємо, у липні 2022 року «Вовк з Уолл-стріт» назвав біткоїн довгостроковим хеджем проти інфляції.

Раніше він розкритикував мем-криптовалюти Shiba Inu та Dogecoin за відсутність цінності. На його думку, творці цих проєктів користуються нерегульованим ринком і мають потрапити до в'язниці.

Купити біткоїн та іншу криптовалюту можна на криптовалютній біржі Binance

Коментарі - 3

+
+15
LSD75
LSD75
29 серпня 2022, 21:14
#
Сегодня раскритиковал,потом будет рекомендовать…),и так довольно часто)
+
0
xapyga
xapyga
30 серпня 2022, 6:21
#
А что он не правильного сказал? можно очень много заработать, но многие в основном потеряют
+
0
HYPERNOVA15
HYPERNOVA15
30 серпня 2022, 21:02
#
Вот клоун , он раскритиковал Shiba Inu и Dogecoin. А биткоин тоже такой мусорный.
Их зароботок иметь процент от суммы разведенных лохов в инвестициях.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися