Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2022, 10:04

Кабмін схвалив залучення кредиту МБРР на $500 мільйонів

Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 25 листопада, схвалив залучення позики від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) як четвертого додаткового фінансування для реалізації Проекту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні» у розмірі $500 млн. Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Telegram.

Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 25 листопада, схвалив залучення позики від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) як четвертого додаткового фінансування для реалізації Проекту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні» у розмірі $500 млн.
Фото: pixabay.com

Підписуйтесь на «Мінфін»вInstagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Нагадаємо

«Мінфін» писав про те, що міністр фінансів України Сергій Марченко підписав угоду з регіональним директором Світового банку у справах Східної Європи Арупом Банерджі про надання нашій країні гранту у розмірі $4,5 млрд.

Ці кошти, надані США, направлені до Цільового фонду багатьох донорів як третє додаткове фінансування в рамках проєкту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні».

Добірка знижок до Чорної п'ятниці

Коментарі - 1

+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2022, 19:29
#
Схвалив?:))) Беруть всюди де тільки можуть. Добре що дають…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися