Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 жовтня 2022, 9:01

Маск випустить парфум з ароматом «сутності огидного бажання»

Засновник компаній Tesla і SpaceX і мільярдер Ілон Маск випустить парфум під назвою Burnt Hair («Спалене волосся») з ароматом «сутності огидного бажання». Про це він повідомив у Twitter, змінивши опис профілю на «Продавець парфумерії».

Засновник компаній Tesla і SpaceX і мільярдер Ілон Маск випустить парфум під назвою Burnt Hair («Спалене волосся») з ароматом «сутності огидного бажання».
Фото: epravda.com.ua

►Підписуйтесь на сторінку «Мінфіна» у фейсбуці: головні фінансові новини

Жарти Маска

Наприкінці вересня Ілон Маск жартома написав у Twitter, що збирається випустити аромат для чоловіків Burnt Hair, який «допоможе виділитися з натовпу» та «бути поміченим під час прогулянки аеропортом».

Пізніше у жовтні підприємець повідомив, що таки випустить такий аромат.

Також додав, що його перехід до парфумерного бізнесу був неминучим, враховуючи його прізвище (Musk у перекладі з англійської означає «мускус» — ароматичну речовину, яка часто використовується у парфумерії).

Читайте: Геніальний продавець: навіщо Маск запропонував віддати Крим Росії

Старт продажів парфуму Burnt Hair Ілона Маска розпочався 12 жовтня, запуск підприємець також анонсував у Twitter.

На сторінці товару на сайті компанії The Boring Company, заснованої Маском і що спеціалізується на будівництві об'єктів інфраструктури та тунелів, зазначено, що парфум може бути доставлений покупцям лише у першому кварталі 2023 року.

У Twitter Маск додав, що парфум можна сплатити «мемною» криптовалютою Dogecoin. Через шість годин після оголошення про запуск парфуму Burnt Hair Маск повідомив, що в перший день продажів було продано близько 10 000 флаконів.

Автор:
Анна Недогибченко
Редактор стрічки новин Анна Недогибченко
Пише на теми: Фінанси, банки, економіка, інвестиції

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися