Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 лютого 2022, 17:30

Twitter розпочинає глобальне тестування кнопки «проти»

Соцмережа Twitter розпочинає глобальне тестування нової кнопки «проти», яка дає користувачам можливість висловлювати незгоду з твітами. Про це повідомляється на сторінці Twitter Support.

Twitter розпочинає глобальне тестування кнопки «проти»
Фото: hypebeast.com

►Підписуйтесь на «Мінфін» у Instagram:
головні новини про інвестиції та фінанси

Соцмережа запустила тестування нової функції ще у липні. Тоді участь у ньому взяла обмежена кількість користувачів пристроїв iOS.

«Ми багато дізналися про те, які типи відповідей не здаються вам важливими і ми розширюємо тестування. Більше користувачів у браузері, а невдовзі й у iOS та Android, матимуть можливість проголосувати „проти“», — заявили в компанії

Голоси «проти» залишатимуться прихованими від інших користувачів, але допомагатимуть модераторам краще зрозуміти, який контент хочуть бачити користувачі.

Читайте також: Джек Дорсі пішов із Twitter. Чому інвесторам не подобався його стиль управління

Нагадаємо

20 січня соціальна мережа Twitter оголосила про інтеграцію NFT як фотографію в профілях користувачів. Ця можливість стала доступною передплатникам преміум-сервісу Twitter Blue з пристроями на базі операційної системи iOS.

На нововведення відреагував генеральний директор Tesla Ілон Маск, відомий своєю активністю у соцмережі. Бізнесмен заявив, що його дратує той факт, що розробники соцмережі витрачають час на «якусь нісенітницю», у той час як Twitter наповнений великою кількістю криптошахраїв і спам-ботів.

Коментарі - 8

+
+45
An GenShuo
An GenShuo
6 лютого 2022, 18:07
#
В Ютубі - де це потрібно — прибрали.
В Твіттері - де це НЕ потрібно — хочуть додати.
Такі часи!
+
0
neverice
neverice
7 лютого 2022, 9:32
#
На самом деле — суть одинакова. Кнопка есть, счетчика нет. В ютубе кнопку оставили, но скрыли счетчик. Тут — кнопку добавили и счетчик тоже скрыли.
+
0
An GenShuo
An GenShuo
7 лютого 2022, 9:43
#
Нащо користувачу знати чи хтось не згоден з твітом чи ні? Яка з цього користь окрім можливості керування суспільною думку (пропаганди)?

Нащо користувачу знати чи хтось не згоден з відео? Наприклад це може бути пізнавальне відео how-to в якому просто вода і немає контенту, по кількості дизлайків можна дізнатися про це набагато швидше, хоча й тут може бути де-яка кореляція з умисною користю, та все ж у такому випадку ця функція допомагає.
+
0
neverice
neverice
7 лютого 2022, 9:46
#
Так це не для користувачів. Це для системи. Щоб краще аналізувати рекомендований контент. В ютубі видалили лічильник, щоб менше провокувати дізлайків «за компанію».
+
0
An GenShuo
An GenShuo
7 лютого 2022, 12:05
#
This message being sponsored by The New World Order
+
0
urbancomforts15
urbancomforts15
6 лютого 2022, 18:20
#
Trx
trx
trx
+
0
StNiko
StNiko
7 лютого 2022, 0:08
#
Бот команды видимо уже расширяют штаты)
+
0
An GenShuo
An GenShuo
7 лютого 2022, 8:15
#
Як Дорсі пішов, все пішло донизу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися