Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2021, 9:26

Twitter дозволить виплачувати винагороди авторам в біткоїнах

Twitter дозволить користувачам виплачувати творцям контенту в соцмережі винагороди за допомогою біткоїна, інтегрувавши таку можливість в сервіс Tips (Tip Jar для донатів від передплатників). Про це компанія оголосила в четвер, 23 вересня, передає CNBC.

Twitter дозволить користувачам виплачувати творцям контенту в соцмережі винагороди за допомогою біткоїна, інтегрувавши таку можливість в сервіс Tips (Tip Jar для донатів від передплатників).
Фото: deex.blog

►Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини

Що відомо

Сервіс Tip Jar соцмережа запустила в тестовому режимі в травні. Він буде доступний по всьому світу вже на цьому тижні для користувачів iOS від Apple, а в найближчі тижні — для Android. Зараз користувачі можуть платити донати авторам соцмережі в звичайній валюті, використовуючи традиційні платіжні сервіси — додатки SquareCash і Venmo від PayPal.

Читайте також: Twitter збирається інтегрувати біткоїн в свої продукти і послуги

Twitter інтегрує в соцмережу сервіс Strike bitcoin lighting wallet, щоб творці могли отримувати виплати від передплатників в біткоїнах. Користувачі також отримають можливість додавати свої біткоїн-реквізити для відправки та отримання донатів в криптовалюті. Соцмережа не стягує відсоток з грошей, відправлених через Tips.

Генеральний директор Twitter Джек Дорсі — один з найбільш затятих прихильників криптовалюти. В останні місяці він писав в соцмережі, що пробує свої сили в майнінгу біткоїна. Він заявляв, що немає нічого більш важливого для роботи, ніж біткоїни, а криптовалюта принесе мир всьому світу.

Читайте також: Глава Twitter запустить розробку децентралізованої біткоїн-біржі

Раніше «Мінфін» писав, що компанія Square, яка належить творцеві Twitter Джеку Дорсі, повідомила про покупку біткоїна на $ 170 млн.

КУРС КРИПТОВАЛЮТ НА «МІНФІНІ»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися