Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 липня 2021, 10:06

Як молодим підприємцям вийти на світовий ринок?

«Якщо бізнес залишити у тому стані, як він працює зараз, то незабаром бізнесу може не стати» — не мудрість і не філософія, а збірна думка підприємців, що працюють на сучасному ринку. У таких випадках є два шляхи: або масштабуватися серед послуг/товарів підприємства, або рости на міжнародні ринки.

Якщо перший варіант вимагає внутрішніх рішень, то з другим складніше наважатися, тому що справа стосується не лише виробництва чи надання послуг, а міжнародних і валютних відносин.

Виникає питання: «Як підприємцю вийти на світовий ринок?».

Наша відповідь: «Часом достатньо заручитися підтримкою свого банку».

Кейс із життя: масштабування клієнту Альянс Банку

Банк розповів один з робочих кейсів про клієнта, що має невелику компанію в Україні. На початку 2021 року продукцією компанії зацікавилися закордонні покупці. Як правило, це явище не рідкісне і українську продукцію гідно оцінюють за кордоном. У підсумку — молодим підприємцям запропонували контракт на виготовлення цілої серії їх товару на достатньо велику суму.

Звична справа для першого контракту — це відсутність жодного уявлення про роботу з іноземними замовниками. З цього виплив ряд питань, з якими потрібно було розібратися. На той час банк вже достатньо довго обслуговув клієнта, тож з питаннями щодо оформлення свого масштабування він звернувся до Альянс Банку.

Спершу були розібрані головні питання: які документи потрібні для угод, де і як реєструватися, в які терміни, що таке коди валютних операцій і як їх правильно обирати.

Щоб укластися у стислі терміни поставки, була оформлена послуга з підготовки документів для валютного контролю. Тепер всі документи, пов’язані з валютними операціями для компанії готує Альянс Банк.

А бренд клієнта продовжив масштабування, що вдало прийшлося на економічне зростання після пандемії, і тепер співпрацює вже з трьома іноземними замовниками.

Ви здатні рости, а Альянс Банк здатен підтримати вас

До чого це все? По-перше, ваш бізнес здатний на більше — не бійтесь виходити на світовий ринок.

А, по-друге, Альянс Банк здатен швидко зняти бюрократичний головний біль щодо підготовки документів для валютного контролю. Для цього лише потрібно надати визначений пакет документів, який з часів пандемії ми приймаємо онлайн. Тож оформлення відбувається дистанційно і швидко: фахівці Альянс Банку підготують весь пакет документів для валютного контролю за 1 день.

Зовнішньо-економічна діяльність з Альянс Банком — це не лише робота з підготовки документів. Для створення комфортних умов ведення бізнесу вам доступний прямий ділінг з підтримкою експерта, можливість хеджування валютного ризику і безкоштовна консультація з питань міжбанківського ринку.

Це вигідний курс конвертації валюти зі спредом близьким до біржового. Покупка відбувається швидко, а оплата відбувається ще швидше.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися