Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2021, 14:20

SEC відмовляє від інвестицій в біткоїн-ф'ючерси

Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) звернулася до американських інвесторів із закликом не вкладатися в біткоїн-ф'ючерси. Про це пише Сryptocurrency.tech.

Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) звернулася до американських інвесторів із закликом не вкладатися в біткоїн-ф'ючерси.
Фото: 1news.com.ua

Попередження для інвесторів

Відповідне повідомлення було опубліковано в минулий четвер. У цьому документі йдеться про те, що навіть якщо інвестори вирішили направити свій капітал в продукти, орієнтовані на BTC, то вони повинні проаналізувати всі можливі ризики.

► Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні новини крипторинку

«Трейдери повинні розуміти, що біткоїн, в тому числі і отримання доступу до нього через ринок біткоїн-ф'ючерсів, є вкрай спекулятивною інвестицією», — йдеться в заяві SEC.

Аналогічні заяви регулятор публікував і раніше. Швидше за все, саме тому комісія протягом останніх кількох років наполегливо відмовляється схвалювати запуск біржових криптофондів біткоїн-ETF.

Читайте також: У Нідерландах закликали заборонити біткоїн

У керівництві SEC все ще наявні позиції супротивників криптосфери.

На думку регулятора, фонди безпосередньо не мають жодного впливу на вартість базового активу. Ціни ф'ючерсних контрактів залежить від місяця їх виконання. Вони можуть сильно відрізнятися від спотової ціни конкретного товару.

Читайте також: Майбутнє криптовалюти: чи будуть вони зростати в ціні або обваляться

Коментарі - 1

+
0
arhimandrit
arhimandrit
14 червня 2021, 10:02
#
Правильно! вкладывайтесь в доллар, вам их напечатают, сколько нужно)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися