Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 березня 2021, 14:45

Компанія Blockchain.com залучила $300 мільйонів при оцінці в $5,2 мільярда

Компанія Blockchain.com залучила $300 млн інвестицій в раунді фінансування серії C при оцінці в $5,2 млрд. Про це повідомляє The Block.

Компанія Blockchain.com залучила $300 млн інвестицій в раунді фінансування серії C при оцінці в $5,2 млрд.
Фото: adaletmedya.net

Що відомо

Раунд очолили DST Global, Lightspeed Venture Partners і VY Capital. Місяць тому Blockchain.com залучила $120 млн.

Генеральний директор Пітер Сміт заявив, що Blockchain.com планує «агресивно розширювати» лінійку своїх продуктів і сервісів, а також використовувати можливості з придбання інших компаній.

В даний час компанія підтримує криптогаманець, а також сервіс для торгівлі криптоактивами, який орієнтований на роздрібних та інституційних інвесторів.

Читайте також: Фейкові кріптоінвестіціі коштували українцям $ 5 мільйонів

Сміт сказав, що Blockchain.com вже «дуже прибуткова» компанія по всім лінійкам продуктів, однак нові інвестиції допоможуть компанії розширити бізнес.

Він додав, що продуктами компанії користуються понад 31 млн клієнтів, а за останні 12 місяців число активних користувачів збільшилася в три рази.

Що відомо про Blockchain.com

Blockchain.com була запущена в 2011 році під назвою Blockchain.info. Тоді це був тільки сервіс для перегляду блокчейна і перевірки транзакцій. За допомогою Blockchain.info можна було отримати всю необхідну інформацію про транзакції, включаючи їх статус і час підтвердження.

Читайте також: Goldman Sachs подав заявку на розміщення крипто-облігацій

Згодом на сайті з'явилися криптогаманці, а потім криптобіржа. Blockchain.com відповідає за близько 28% всіх транзакцій з біткоїном з 2012 року.

Високий інтерес до Blockchain.com пояснюється прагненням венчурних капіталістів отримати вигоду з буму біткоїна і інших криптовалют.

Коментарі - 2

+
0
Daos
Daos
25 березня 2021, 17:20
#
Где-то месяц± назад у них был пожар в дата центре. Заставили понервничать 30 млн. человек:))
+
0
Юра Жуков
Юра Жуков
26 березня 2021, 7:54
#
Как пример: При выпуске 1000000 ювелирных кулонов (Au 999.0) при себестоимости за 1 монету 300 $, при таком курсе BA/сBTC можно заработать миллиарды $ |||\\\
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися