Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 грудня 2020, 16:31

Швейцарські компанії створять новий цифровий канал для банків

Швейцарська фондова біржа SIX Swiss Exchange оголосила про масштабне вливання коштів у підприємство Custodigit, створене за підтримки телекомунікаційної компанії Swisscom і цифрового банку Sygnum в 2018 році. Про це повідомляє swisscom.ch.

Швейцарські компанії створять новий цифровий канал для банків
Фото: coinwire.com

Який канал буде створено

Додаток Institutional Digital Asset Gateway дозволить банкам розробляти нові фінансові послуги та продукти для своїх клієнтів у сфері криптовалюти і цифрових активів. Для цього компанії об'єднали зусилля для створення спеціальної інфраструктури, яка дозволить швейцарським банкам пропонувати клієнтам доступ до цифрових активів через унікальний цифровий шлюз.

Читайте також: Швейцарія прийматиме податкові платежі в криптовалюті

Механізм роботи каналу

Шлюз підтримуватиме весь ланцюжок створення інвестиції — від торгівлі до інтелектуальної маршрутизації замовлення, розрахунків і зберігання, а також доступу до вторинних ринків. Система дасть банкам та їх клієнтам надійний, безпечний і безперешкодний доступ до криптовалюти і цифрових активів.

Залежно від стратегічних цілей банку у нього буде можливість використовувати пропозицію Custodigit або через пряму інтеграцію зі своєю власною платформою, або через кероване налаштування додаткового стороннього сервісу, як це передбачають у Sygnum.

Коли канал стартує

Початковий спільний сервіс, заснований на вже розробленій платформі Custodigit, буде випущено в першому кварталі 2021 року одночасно із планами щодо розширення можливостей протягом наступних місяців після релізу.

Купити ОВДП від ICU: до 2,85% в доларах США

Коментарі - 1

+
0
ototo
ototo
7 грудня 2020, 21:29
#
Вот так крипта медленно но уверенно проростает в банковскую сферу... В конечном итоге застандартизируют на международном уровне и зарегулируют то до чего дотянутся. А пока... золотая лихорадка
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися