Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 листопада 2020, 18:10

Глобус Банк отримав нагороду від Mastercard

Глобус Банк отримав престижну нагороду від міжнародної платіжної системи Mastercard International Inc. за Вагоме Досягнення (Milestone Achievement) — підвищення статусу до найвищого — принципала.

«Новий статус — це, з одного боку, визнання Глобус Банку як важливого партнера Mastercard в Україні, позитивної динаміки нашого розвитку, якості роботи і перспектив. З іншого — це велика відповідальність, оскільки виводить нас новий рівень співпраці і відкриває нові можливості для розвитку карткового бізнесу», — прокоментувала отримання нагороди Іванна Погуляйко, начальниця управління платіжних систем і карткових продуктів Глобуса.

Та визнання найвищого статусу — це лише перший, хоч і надзвичайно важливий крок у планах Глобус Банку зміцнити свої позиції на картковому ринку. На черзі — зміна процесингового центру та карткової бек-офісної системи на нові, більш сучасні та високотехнологічні рішення, а також вдосконалення дистанційних каналів обслуговування клієнтів, технологій платежів та переказу коштів.

«Це — професійний виклик для нашої команди у справі розширення спектру сервісів і покращення рівня обслуговування наших клієнтів. Я впевнена, що високий рівень професіоналізму і бажання посісти своє місце на ринку штовхатимуть нас уперед і вгору, до нових досягнень — зазначила І. Погуляйко, — ми вже активно працюємо над реалізацією цих завдань, тому наші клієнти можуть сподіватися на приємні й цікаві новини у наступному, 2021 році».

З існуючими картковими продуктами Глобус Банку ви можете ознайомитися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися