Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2020, 13:30

Ryanair скасував штраф за зміну дати вильоту для нових бронювань

Авіакомпанія Ryanair скасувала штраф за зміни для нових бронювань, які будуть зроблені в грудні 2020 року й січні 2021 року. Про це повідомляє avianews.

Авіакомпанія Ryanair скасувала штраф за зміни для нових бронювань, які будуть зроблені в грудні 2020 року й січні 2021 року.
Фото: delo.ua

Умови скасування бронювання

Згідно з оприлюдненими правилами авіакомпанії квиток на новий рейс можна вибрати на дати до 30 вересня 2021 року включно.

При цьому запит на зміну дати вильоту потрібно подати не менше ніж за 7 днів до початкової дати перельоту.

«Пасажири можуть бронювати квитки на Різдво, Великдень чи літо з упевненістю, знаючи, що якщо їм потрібно буде перенести поїздку, вони це зможуть зробити з нульовим збором за зміну», — заявила директор з маркетингу та цифровим сервісів Ryanair Дара Бреді.

Читайте також: Валютні надходження від іноземних туристів впали в 27 разів — НБУ

Тимчасова відміна штрафу за зміну дати вильоту не звільняє пасажира від необхідності доплати різниці тарифів в разі, коли новий квиток коштує дорожче старого.

Раніше повідомлялося

  • За 9 місяців 2020 року на територію України в'їхало 2,7 млн ​​іноземних туристів. Це майже в чотири рази менше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (10,7 млн ​​осіб). Про це йдеться в повідомленні Державного агентства з розвитку туризму в Україні.
  • Водночас через карантин і закриті кордони істотно знизилися й витрати українців на подорожі за кордон. Так, за 9 місяців 2020 року цей показник склав $ 3,259 млрд — до 2,2 рази менше, ніж за такий же період 2019 року. При цьому більшу частину цієї суми поки складають витрати українських заробітчан за кордоном.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися