Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 листопада 2020, 13:02

Глобус Банк отримав найвищий статус у Mastercard

9 жовтня Глобус Банк офіційно підвищив свій статус у міжнародній платіжній системі Mastercard International Inc. до принципового учасника (Principal Member). Це — найвищий статус з існуючих у Mastercard. Завдяки ньому Глобус Банк виходить на принципово новий партнерський рівень співпраці з Mastercard, який, по-перше, відкриває великі можливості для розвитку карткового бізнесу банку, а по-друге, є для нас викликом у професійному та бізнес-сенсах.

Це також свідчить про довіру до банку зі сторони Mastercard, оскільки для здобуття нового статусу принципового учасника Mastercard банку необхідно продемонструвати фінансову стабільність та позитивну динаміку розвитку.

Підвищення статусу банку є одним із стратегічних завдань Глобус Банку. Серед інших — зміна процесингового центру та карткової бек-офісної системи на нові, більш сучасні та високотехнологічні рішення, а також вдосконалення дистанційних каналів обслуговування клієнтів, технологій платежів та переказів коштів. Команда банку професійно працює над реалізацією цих завдань.

З існуючими картковими продуктами Глобус Банку ви можете ознайомитися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися