Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2020, 16:43

ЄС оновив перелік країн, громадянам яких дозволено в'їзд. Україна до списку не потрапила

Європейський союз оновив перелік третіх країн, для яких рекомендується зняти обмеження на поїздки. Україна в список не потрапила. Про це йдеться на сайті Європейської Ради.

Європейський союз оновив перелік третіх країн, для яких рекомендується зняти обмеження на поїздки.
Фото: delo.ua

Кому відкрили в'їзд

Так, країни-члени можуть поступово скасовувати обмеження на подорожі для громадян таких третіх країн: Австралія, Японія, Нова Зеландія, Руанда, Сінгапур, Південна Корея, Таїланд, Уругвай, Китай (на умовах підтвердження взаємності).

Також обмеження на подорожі можуть поступово скасовуватися для адміністративних регіонів Китаю Гонконгу та Макао, на умовах підтвердження взаємності.

Читайте також: В Україні ввели нові карантинні зони. Київ залишився в помаранчевій зоні

Резиденти Андорри, Монако, Сан Марино та Ватикану мають вважатися резидентами Євросоюзу в контексті цих рекомендацій.

До країн, що є асоційованими з Шенгенською зоною, належать Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія та Швейцарія, на які також поширюються ці рекомендації.

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Критерії, за якими визначається готовність третіх країн до скасування обмежень у свободі пересування, включають оцінку епідеміологічної ситуації та обмежувальних заходів, економічні та соціальні умови. Всі ці фактори розглядаються разом.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі - 4

+
+23
viajador
viajador
23 жовтня 2020, 17:17
#
Мене «тішить» Китай. 90 тисяч інфікованих на рівні лютого 2020-го. ЄС питань до Китаю не має...
+
0
AlSaher
AlSaher
24 жовтня 2020, 5:57
#
А мене ваші аналітичні здібності.

У них вже багато місяців до 30 нових випадків в день.
+
+15
Toma666
Toma666
24 жовтня 2020, 12:45
#
Китайцы все отрицают, и публикуют новости для «прочистки мозгов» своему населению о том, что за 45 дней не зафиксировано больных, а только ввозные случаи. ЗА Куньминь умолчали. А вот инфа с Циндао выплыла наружу. Сама в Китае. Комуняки, и как же они ненавидят «белых» людей.
+
0
AlSaher
AlSaher
27 жовтня 2020, 18:32
#
Да они скрывают инфу. Но даже с преувеличением в разы у нас ситуация хуже. Да и туристы местные те еще подарки. В аэропортах если слышно крики пьяного то в 99% это не китаец. Так что чего удивляться что их пустили)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися