Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2020, 18:15

Покупці відступили до 1,1822

За повідомленням відділу аналітики компанії Alpari, на торгах в Європі майже всі валюти знаходяться в невеликому мінусі, коректуючись після вчорашнього ралі. У плюсі ​​тримається один новозеландський долар (+ 0,26%).

Пакет стимулювання для економіки США як і раніше залишається в центрі уваги учасників ринку. Прогрес в домовленостях між демократами і республіканцями, що намітився в середу, спровокував попит на ризикові активи.

Ненсі Пелосі каже, що переговори йдуть добре. Законопроект про допомогу може бути прийнятий в Палаті представників до дня виборів. Однак, не всі вірять в те, що переговори завершаться успішно. Згасання надій на передвиборні заходи фінансового стимулювання США сьогодні викликало спадну корекцію по всім доларовим парам.

Пара євро/долар знижувалася до 1,1812. На момент написання огляду євро коштує 1,1824. Покупці відчувають тиск з боку крос-пари євро/фунт. Ціна перебуває на важливій підтримці 0,9015, тому без відскоку вгору вони утримуються від покупок євро за долари. Припускаємо, що покупці чекають більш переконливих новин, щоб продовжити висхідний рух. Щоб відновилося зростання, покупцям потрібно пройти два рівня 1,1840 і 1,1870. Падіння ціни нижче 1,1795 прискорить падіння до 1,1765 на тлі закриття лонгів.

За матеріалами Alpari

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися