Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2020, 17:10

До уваги клієнтів — суб’єктів незалежної професійної діяльності

Банк повідомляє, що на виконання вимог Постанови Правління Національного банку Украйни № 123 від 20.08.2020 року Юнекс Банк відкриє нові рахунки клієнтам-суб’єктам незалежної професійної діяльності за стандартом IBAN та здійснить перенесення залишків коштів з діючих рахунків, що обліковуються балансовими рахунками 2620 «Кошти на вимогу фізичних осіб», на нові рахунки, що будуть відкриті за балансовим рахунком 2621 «Кошти на вимогу суб’єктів незалежної професійної діяльності».

В зв’язку з чим Юнекс Банк, в строк до 01 листопада 2020 року, повідомить вас про оновлені реквізити рахунків у форматі IBAN, що будуть відкриті в Юнекс Банку після зазначеної дати.

Починаючи з 01 листопада 2020 року й в строк до 31 грудня 2020 грудня банк самостійно здійснить виконання всіх передбачених законодавством дій, в тому числі відкриття «нових» та закриття «старих» рахунків, надання повідомлень до контролюючих податкових органів про відкриття та закриття зазначених рахунків.

З метою завчасного інформування своїх контрагентів про нові реквізити власних банківських рахунків та їх зазначення у розрахункових документах, починаючи з 10 листопада 2020 року можна буде дізнатися:

  • із систем Інтернет-банкінгу;
  • у менеджера відділення Юнекс Банку;
  • та письмовим повідомленням від банку на фактичну адресу реєстрації підприємства.

Прохання врахувати дану інформацію, плануючи свій візит до Юнекс Банку.

Банк піклується про те щоб перехід на нові рахунки був максимально комфортним та не відволікав вас від ведення бізнесу. Для чого підкреслює, що жодних додаткових дій вам учиняти не потрібно — відкриття нового рахунку не потребує внесення змін до чинних договорів, довіреності на розпорядження рахунками тощо.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися